Dok Braun i Marti Mekflaj ponovo na okupu: Sa fanovima podelili anegdote sa snimanja (VIDEO)

Glumci kultnog filma ponovo na okupu, sakupljaju novac za dobrotvorni fond

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Glumci kultnog filmskog serijala “Povratak u budućnost” su se ponovo okupili. Majkl Dž. Foks, Lojd Lid, Lea Tomson, Meri Stenburgen i Elizabet Šu, Klaudia Vels su učestvovali u jutjub emisiji Džoša Geda pod nazivom “Reunited Apart”.

Emisiji se pridružio i režiser filma Robert Zemeckis, kao i scenarista Bob Gejl. U jutjub okupljanju je učestvovao i Hju Luis koji ne napisao pesme “The Power of Love”, “Back in Time” za ovaj film, kao i kompozitor Alan Silvestri.

“Okupljamo se zbog predivnog razloga”: Ekipa “Povratka u budućnost” ponovo zajedno (FOTO+VIDEO)

Glumci su razgovarali o zanimljivostima sa snimanja, pa su čak i odigrali neke od najpoznatijih scena. Šalili su se o idejama o mogućim nastavcima. Lojd je predložio krosover sa nimiranom serijom “Rik i Morti”, dok je Tomsonova predložila da likovi putuju u januar ove godine, kako bi upozorili svet da se sprema pandemija koronavirusa. Na samom kraju je ekipa novog pozorišnog mjuzikla “Povratak u budućnost” otpevala svoju verziju pesme “The Power of Love”.

Tokom njihovog okupljanja su se prikupljala sredstva za borbu protiv koronavirusa, tako su se pridružili Projektu nade (Project Hope). Ova organizacija podržava zdravstvene radnike. Fanove je ovaj video oduševio, a “Povratak u budućnost” je bio najkorišćeniji izraz na Tviteru. Video je do sada pogledalo više od 800.000 ljudi.

Pogledajte kako je okupljanje izgledalo:

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar