Preživeo je vratolomije Džejmsa Bonda i sada traži novog vlasnika (VIDEO)

Sve što je u vezi s tajnim agentom 007 već decenijama pobuđuje pažnju javnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto / Mary Evans Picture Librar / Profimedia

Land Rover Defender, koji je imao epizodnu ulogu u filmu “Spectre” o čuvenom tajnom agentu 007, Džejmsu Bondu, uskoro će biti ponuđen na aukciji, a očekuje se da postigne zavidnu cenu.

Važno je pomenuti da je Defender jedan od sedam modela, koji su preživeli snimanje akcionog spektakla. Primerak za aukciju priprema kompanija Silverstone Auctiones, koja poručuje da je ovo jedinstvena prilika za sve ljubitelje terenske vožnje i Defendera.

Glavni “krivac” za tehničko unapređenje ponuđenog terenca je britanska kompanija Bowler Motorsport, inače, poznata po sjajnim preradama Land Rovera.

 

Ono što prvo upada u oči, jesu veliki točkovi s gumama od 37 inča, a vozilo je dobilo pojačano vešanje i sigurnosti kavez.

Sve što se tiče tajnog agenta 007 već decenija pobuđuje pažnju javnosti, pa tako i ovaj Defender koji je u vrhunskom stanju, čak i nakon snimanja brojnih akcionih scena, prenosi Vozim.hr.

Jedino što mu nedostaje jeste registracija, a to će biti važno ukoliko novi vlasnik odluči da moćnu mašinu provoza gradskim saobraćajnicama.

Ukoliko niste pogledali “Spectre”, 24. po redu film o čuvenom tajnom agentu, evo samo jedne od akcionih scena, u kojoj se pojavljuje Land Rover Defender:


Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar