Izbo na smrt suprugu na Sardiniji: Posvađali se, uzeo nož a onda pozvao ćerke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay

Tek što se vratila iz grada kući, Ignaciju Tumatis (59) iz Kaljarija na Sardiniji sačekao je suprug oran za svađu.

Nesrećna žena nije ni slutila da će se ta svađa okončati fizičkim napadom koji ona neće uspeti da preživi. Njen suprug Lučano Elis (77) nasrnuo je na nju, izbovši je sa desetak uboda nožem.

Lučano je uhapšen pod optužbom za ubistvo iz nehata. Odeća i nož koji su korišćeni u zločinu su oduzeti.

Narušeni odnosi

Prema informacijama do kojih je došla policija u Kaljariju, odnosi između Ignacije i Lučana nisu bili dobri. Par je dugo bio u braku, ali su vremenom počeli da menjaju navike i da se udaljavaju. Njihovi odnosi su do te mere bili narušeni da su samo živeli pod istim krovom. Lučano je najčešće boravio u kući, dok je Ignaciaj često izlazila.

I sinoć je, po svemu sudeći, počela svađa jer se žena kasnije vratila kući, odmah po završetku utakmice Italije sa Španijom.

– Nasmejala mi se u lice i tad mi je pao mrak na oči – prenose italijanski mediji ono što je ubica ispričao policiji.

Deset uboda nožem

U tom trenutku Lučano je zgrabio veliki kuhinjski nož i desetak puta udario suprugu. Potom je pozvao svoje ćerke i saopštio im: “Ubio sam je!”

Lekari Hitne pomoći bezuspešno su pokušavali da reanimiraju ženu. Kad je na mesto zločina stigla policija, ubica je, navode italijanski mediji, bio u stanju šoka. Uhapšen je u odeći uprskanoj krvlju. Na mesto zločina potom su stigli forenzičari i dežurna tužiteljka.



Izvor: La Republika

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar