Priznao da je ubio oca, babu i dedu u Knjaževcu: Osumnjičenog za ubistvo ispred Tužilaštva sačekala majka

On je danas na saslušanju svoju odbranu dao u prisustvu branioca po službenoj dužnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv

A. M. (22), osumnjičen da je ubio oca, dedu i babu priznao je danas na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru izvršenje krivičnog dela, navodeći da je kritičnom prilikom imao “prekid svesti”, saznaje Blic.

– Osumnjičenom se stavlja na teret izvršenje krivičnog dela teško ubistvo. On je na saslušanju izjavio da se samog događaja ne seća , da je imao “prekid svesti”. Njemu je određen pritvor po rešenju Višeg suda u Zaječaru – navode u VJT Zaječar.

Kako se saznaje, osumnjičeni A. M. će biti upućen na psihijatrijsko veštačenje u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu.

Prema saznanjima, on je danas na saslušanju svoju odbranu dao u prisustvu branioca po službenoj dužnosti kojeg mu je tužilaštvo postavilo od trenutka njegovog zadržavanja.

Da podsetimo, on se sumnjiči da je 6. juna u porodičnoj kući u Knjaževcu lovačkim karabinom ubio svog oca Predraga, dedu Miloša i babu Sarajevku.

Karabin je bio u legalnom posedu njegovog dede kojeg je ubio.

Osumnjičenog za trostruko ubistvo u Knjaževcu ispred zgrade Tužilaštva sačekala je majka sa kojom godinama nije bio u kontaktu.

 Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar