“Perite ruke, rekli su mi da se prenosi dodirom”: Opra Vinfri se oporavlja od crevne viroze

Zvanično saopštenje poslao je i Oprin portparol

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Prijateljica Opre Vinfri, Gejl King otkrila je sinoć da voditeljka ima ozbiljnih probavnih problema, odnosno da je u bolnici završila zbog crevne viroze.

Gejl je sada putem Instagrama objavila da Opra više nije u bolnici, ali da je imala zdravstvenih problema zbog kojih je bila odsutna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gayle King (@gayleking)

Trebalo je da Opra vodi emisiju ”CBS Mornings”’ u kojoj razgovara s književnicima, a u utorak je umesto nje emisiju vodila Gejl. Nakon emisije, nazvala je Opra i sama objasnila šta joj se dogodilo.

”Bila sam u hitnoj i dehidrirala sam. Bila su mi suva usta, nisam mogla da zadržim vodu u sebi. I dalje nisam na svojih 100 odsto, ali bolje sam”, rekla je.

”Pet ljudi u mojoj kući takođe je zaraženo. Perite ruke, rekli su mi da se prenosi dodirom. Zaraza živi na kvakama, ogradama i do 10 sati, ako pipnete tu površinu nakon zaražene osobe i vi ćete je dobiti”, rekla je.

Zvanično saopštenje poslao je i njen portparol za CNN.

”Gospođa Vinfri se oporavlja nakon crevne viroze i primila je intravenoznu injekciju zbog dehidracije, na preporuku svog lekara. Odmara se i oseća se bolje svakog dana.”



Izvor: Objektiv.rs, CNN

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar