Pojačane bezbednosne mere oko Vladimira Putina: Iz Kremlja procurilo šta ruski lider nosi (VIDEO)

Mere su pojačane zbog nedavnih napada na visokorangirane političare u Europi i Aziji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/ Дмитрий Осипенко

Kako vreme odmiče, Vladimir Putin je u sve većoj paranoji. Prema najnovijim informacijama iz Kremlja, ruski predsednik na javne nastupe nosi pancirne prsluke jer je zabrinut za svoj život i strahuje od atentata, piše Dejli mejl.

Dvojica ruskih zvaničnika, kao i jedan izvor blizak Kremlju rekli su za Moskou tajms da su specijalne službe Rusije “pojačale ionako stroge bezbednosne mere oko predsednika Vladimira Putina do neviđenog stepena”.

Kako se navodi, u Kremlju su u stanju visoke pripravnosti zbog Putinove invazije na Ukrajinu, ali i zbog nedavnih napada na visokorangirane političare u Europi i Aziji.

Taj izvor je takođe dodao: “Kremlj vrlo ozbiljno shvata bezbednost Vladimira Putina. Štiti ga cela vojska vidljivih i nevidljivih stražara.”

U tekstu se takođe navodi i da ruski predsednik nosi zaštitni prsluk na događajima na otvorenom najmanje od početka 2023, kao i da to radi zbog preporuke službe koja ga ćuva.

Izvori su potvrdili da je pancirni prsluk nosio ispod jakne i 9. maja na Crvenom trgu tokom pojavljivanja na velikoj paradi povodom Dana pobede.

 Izvor: Jutarnji.hr, Daily Mail

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar