Dnevni horoskop za 2. jun: Pred Škorpijom ambiciozan aranžman sa strancima, Devicu očekuje uvećanje prihoda

Evo šta su vam zvezde odredile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Unsplash/Josh Appel

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Mesec u vašem znaku ambiciju podstiće vašu ambiciju kada se radi o poslu sa nekretninama. Neko s kim ste nekada bili bliski, želi da vas vidi. Slobodne Ovnove očekuje susret sa umetnikom ili sportistom. Podložnost povredama.

BIK (21. 4 – 21. 5)

Sekstil koji vaš vladalac Venera, planeta ljubavi ali i posla, pravi sa Mesecom u 12. kući, nagoveštava susret u tajnosti sa Ribama. Usredsređeni ste na pokretanje novog projekta sa osobama iz zemalja nemačkog jezičkog područja.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Aspekti vašeg vladaoca Merkura sa planetama novca i inostranstva u kući biznisa podstiču vaše ambicije, naročito ako se bavite nekom samostalnom delatnošću. Neko ko vam je nadređen, nema dovoljno sluha za vaše ideje.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Prelazak vašeg vladaoca Meseca preko kuće karijere, pod uticajem Venere, planete posla, donosi vam nov ac, a naglašen znak Blizanaca, mnogo novih ideja. Ipak, izbegavajte rasprave sa mlađim saradnicima i rođacima. Podložnost povredama.

LAV (23. 7 – 22. 8)

Vaš vladalac Sunce blizu Venere, vladaoca vaše karijere, pravi sekstil sa Mesecom, donoseći vam kontakte sa osobama koje žive u inostranstvu. Izbegavajte nepotrebne troškove i rizične finansijske poteze. Voljena osoba pokazuje znake ljubomore.

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Mesec u konjunkciji sa Marsom u kući posla podstiče vašu potrebu za inicijativom u vezi s novim projektom. Uvećanje prihoda preko paralelnih ili honorarnih poslova. Poslušajte savet Ovna ili Škorpije. Čuvajte se povreda u kući.

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Mesec u sekstilu sa vašim vladaocem Venerom, donosi uspeh i novac umetnicima. Pozicija Marsa, koji upravlja i vašim poslom i partnerskim odnosima, zahteva da se prilagodite željama i potrebama ljubavnog partnera. Promenite način ishrane.

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Prelazak Meseca preko vašeg vladaoca Marsa donosi vam dogovor o ambicioznom aranžmanu sa strancima, ali budite op0rezni, moguć je nesporazum. Pozicija Venere, nagoveštava romantičan susret sa Bikom. Pazite se povreda.

STRELAC (23.11 – 21. 12)

Mesec u kući ljubavi i kreativnosti, pod uplivom Venere, simbola posla, povoljno utiče na dogovore sa strancima, naročito ako ste umetnik ili sportista. Izbegavajte rasprave sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Slobodne očekuje susret sa Ovnom.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Aspekti Meseca u kući biznisa donose vam uvećanje prihoda preko saradnje sa osobama koje žive u inostranstvu, ali i vanredne troškove. Izbegavajte sukobe sa ženama. Sportisti i umetnici mogu biti izuzetno inspirisani i motivisani.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Mesec pravi sekstil sa Suncem blizu Venere u kući ljubavi, donoseći vam mogućnost romanse s nekim na kraćem putu, predavanju, u komšiluku. Obratite više pažnje prilikom potpisivanja ugovora, ako se bavite nekretninama.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Pozicija Meseca, koji upravlja vašim entuzijazmom i inspiracijom, donosi vam mnogo kreativnih ideja. Aspekt sa Venerom, nagoveštava romantičan susret sa Bikom. Dugogodišnji partner očekuje da posvetite više pažnje zajedničkom problemu.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar