Narednih dana smo pod meteoalarmom, slede pljuskovi s grmljavinom, ali će biti sve toplije

Prvih dana juna promenljivo oblačno i nestabilno uz porast temperature

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Unsplash/Nathan Dumlao

Republički hidrometeorološki zavod najavio je za naredne dane značajnu promenu. Stižu nam ponovo pljuskovi s grmljavinom, a od utorka do petka biće na snazi žuti meteoalarm.

U utorak pretežno sunčano i toplo. Sredinom dana i posle podne na jugozapadu, jugu i istoku Srbije, uz lokalni razvoj oblačnosti, pojava kiše i pljuskova sa grmljavinom. Vetar uglavnom slab, promenljivog smera. Najniža temperatura od 6 do 15, a najviša od 23 do 28 stepeni.

U sredu promenljivo i nestabilno – smenjivaće se sunčani intervali i pojava kiše ili pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 9 do 15, a najviša od 24 do 27 stepeni.

U četvrtak promenljivo i nestabilno – smenjivaće se sunčani intervali i pojava kiše ili pljuskova sa grmljavinom. Vetar uglavnom slab, promenljiv. Najniža temperatura od 10 do 16, a najviša od 24 do 27 stepeni.

U petak promenljivo i nestabilno – smenjivaće se sunčani intervali i pojava kiše ili pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, južni. Najniža temperatura od 10 do 16, a najviša od 24 do 27 stepeni.

Prvih dana juna promenljivo oblačno i nestabilno uz porast temperature – najviše vrednosti od 27 stepeni na severozapadu do 32 stepena na jugoistoku Srbije.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar