Dnevni horoskop za 30. maj: OVAN će upoznati nekoga na mestu gde je mnogo ljudi, RAK treba da izbegava sumnjive transakcije

Škorpija će danas morati da odloži neke planove, Devicu očekuje poznanstvo sa atraktivnom osobom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Unsplash/Arno Smit

OVAN

Mesec prelazi preko Vodolije i obrazuje dobar aspekt sa vašim vladaocem Marsom donoseći vam uspeh u poslu sa strancima, a studentima na ispitima. Slobodni Ovnovi mogu da upoznaju nekoga na koncertu, sportskoj tribini, rođendanu.

BIK

Sa Mesecom u kući karijere koji pravi kvadrat sa Merkurom, skloni ste nelogičnim zaključcima i pogrešnim odlukama. Pozicija Marsa, vladaoca partnerskih odnosa, slobodnima donosi susret sa osobom koja nosi uniformu na radu. Proverite hormonski status.

BLIZANCI

Dobar aspekt vašeg vladaoca Merkura sa Mesecom u devetom astrološkom polju, povoljno utiče na poslovanje sa strancima. Ljubavni partner sklon je preuveličavanju nekih situacija u vašem odnosu. Susret sa Vagom na kraćem putu.

RAK

Sa vladaocem Mesecom u kući strasti i asteroidom Amor u vašem znaku, pravi ste magnet za suprotni pol. Mada trigon sa Jupiterom povoljno utiče na vaše finansije, ipak izbegavajte rizične novčane transakcije. Voljena osoba planira put s vama.

LAV

Vaš vladalac Sunce obrazuje trigon sa Mesecom u Vodoliji, što povoljno utiče na pravne procese, sudska ročišta, javne nastupe ili dogovore sa poslovnim partnerom. Voljena osoba očekuje da joj posvetite više pažnje i vremena.

DEVICA

Meseca u šestoj kući donosi vam nov posao preko osoba koje žive u inostranstvu. Ipak, trebalo bi da povedete više računa prilikom sklapanja dogovora i potpisivanja ugovora. Poznanstvo sa atraktivnom osobom, na kraćem putu ili preko interneta.

VAGA

Vaš vladalac Venera, blizu Sunca, obrazuje sjajne trigone sa Mesecom u Vodoliji, donoseći vam umetničku inspiraciju, odlazak na kraći put, povoljan ishod poslovnih dogovora. Susret sa sportistom ili muzičarem na predavanju, seminaru ili putu.

ŠKORPIJA

Mesec prelazi preko vaše kuće privatnog života i pravi bnapet aspekt sa vašim vladaocem Uranom, blizu Merkura, donoseći vam trzavice sa partnerom i članovima porodice. Moraćete da odložite neke planove. Više šetajte.

STRELAC

Mesec u Vodoliji pravi trigon sa vašim vladaocem Jupiterom, donoseći uspeh i novac osobama koje su prisutne u javnosti, preko posla. Pozicija nepredvidivog Urana blizu Merkura, koji vlada partnerskim odnosima, donosi probleme u ljubavi.

JARAC

Prelazak Meseca preko kuće posla, u izazovnom aspektu sa vašim suvladaocem Uranom, podstiče vašu ambiciju ali i nerealne planove. Ljubavni partner je nervozan i pomalo konfuzan, zbog čega očekuje vašu podršku. Provodite više vremena u prirodi.

VODOLIJA

Mesec u vašem znaku pravi napet aspekt s vašim vladaocem Uranom, planetom preokreta, donoseći vam rasprave sa emotivnim partnerom i članovima porodice. Pozicija Sunca, vladaoca partnerskih odnosa, nagoveštava susret sa harizmatičnim Lavom.

RIBE

Zbog pozicije Meseca u astrološkoj kući tajnih neprijatelja, pazite da vas ne prevari neko koga ste smatrali prijateljem. Slobodne Ribe očekuje poznanstvo sa mlađom, atraktivnom osobom preko društvene mreže. Provodite više vremena sa prijateljima.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar