Javio se direktor Zvezde povodom izjave čelnika Evrolige: “Rečeno nam je da će šampion ABA igrati Evroligu”

Motiejunas je jasno istakao da će konačnu odluku doneti klubovi sa stalnim licencama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/YouTube/KKCrvenazvezda

Generalni direktor KK Crvene zvezde Nemanja Vasiljević oglasio se povodom izjave direktora Evrolige da pobednik domaćeg prvenstva neće imati sigurno mesto u takmičenju naredne godine.

Podsećanja radi, ranije danas, Paulijus Motiejunas izvršni direktor elitnog takmičenja za “Basket njuz” izjavio da Crvena zvezda nema garantovano mesto u Evroligi naredno godine.

Povodom te izjave, javili su se iz crveno-belog tabora.

“U februaru smo, u kancelarijama kluba, imali zvaničan sastanak sa čelnicima Evrolige, predsednikom Dejanom Bodirogom i generalnim direktorom Paulijosom Motejunasom, a ispred Zvezde smo bili predsednik Nebojša Čović, predsednik Upravnog odbora Željko Drčelić, sportski direktor Milan Dozet i ja. Na tom sastanku nam je između ostalog rečeno da će šampion ABA lige igrati Evroligu sledeće sezone” – istakao je Vasiljević za “Meridian sport”.

Motiejunasa je jasno istakao da će konačnu odluku doneti klubovi sa stalnim licencama. Takođe, ranije tokom godine, Motiejunas je najavio da će verovatno jedna od pet ekipa napustiti Evroligu naredne sezone, a u pitanju su Crvena zvezda, Partizan, Alba Berlin, Virtus Bolonja ili Valensija.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar