Dnevni horoskop za 23. maj: Pun Mesec u Strelcu donosi iznenađenja, novac i razne neplanirane događaje

Šta pun Mesec tačno donosi svakom znaku?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik

OVAN 
Pun Mesec u kući kontakata sa strancima (jednom godišnje), pravi sekstil sa vašim vladaocem Plutonom, donoseći vam novac preko putovanja, kontakata sa strancima, diplomatije, profesure, advokature, turizma. Podložnost infekcijama.

BIK 
Pun Mesec (jednom godišnje) u kući finansija, obrazuje napet aspekt sa vašim vladaocem Venerom, donoseći vam uvećanje zarade, ali i neplanirane izdatke. Sekstil sa Plutonom, planetom strasti, nagoveštava susret sa Škorpijom. Alergija.

BLIZANCI 
Pun Mesec u kući partnerskih odnosa (jednom godišnje), donosi vam popularnost i omiljenost u društvu. Novac stiže preko saradnje sa strancima. Slobodni mogu da upoznaju osobu koja često putuje. Trzavice sa bračnim partnerom, zbog ljubomore.

RAK 
Pun Mesec, koji upravlja vašim znakom, jednom godišnje (danas) nađe se u kući svakodnevice, opominjući vas da budete taktičniji prema saradnicima, rođacima i komšijama. Udvara vam se zauzeta osoba koju ste upoznali na poslovnom putu. Provodite više vremena u društvu prijatelja.

LAV 
Napeti aspekti vašeg vladaoca Sunca, podstiču vašu ambiciju, ali i megalomanske planove. Pun Mesec u Strelcu (jednom godišnje), donosi vam ljubav na putu u inostranstvu, sportskoj tribini, koncertu, pozorištu. Kardiovaskularne tegobe.

DEVICA 
Pun Mesec u kući privatnosti pravi izazovan aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, čini vas sklonim raspravama sa partnerom i pogrešnim zaključcima. Odlaganje poslovnog dogovora sa osobama koje žive u inostranstvu. Podložnost povredama.

VAGA 
Pun Mesec, vladalac vaše karijere, jednom godišnje nađe se u Strelcu, a ove godine donosi vam završetak realizacije nekog zahtevnog projekta, naročito ako se bavite intelektualnim ili poslom koji podrazumeva česta putovanja. Venska cirkulacija.

ŠKORPIJA 
Pun Mesec u Strelcu (jednom godišnje) u sekstilu sa vašim vladaocem Plutonom, simbolom moći i novca, ove godine donosi vam uvećanje prihoda. Strastveni susret sa Rakom na putu ili seminaru, predavanju, kursu za učenje stranih jezika.

STRELAC 
Pun Mesec u vašem znaku (jednom godišnje), ove godine slobodnima može da donose novog partnera ili ulazak u brak. Ako je veza u krizi moguć raskid, razvod ili otkrivanje paralelnih veza. Neplanirani izdaci. Potreban vam je odmor.

JARAC 
Pun Mesec u kući inspiracije, ali i ograničenja (jednom godišnje), ove godine donosi novac preko poslova sa osobama iz prekookeanskih zemalja. Ulazak u romansu sa osobom koja često putuje zbog posla. Pojačane hronične tegobe.

VODOLIJA 
Pun Mesec, jednom godišnje, našđe se u vašoj kući neočekivanih situacija, a ove godine donosi vam promenu planova. poznanstvo s nekim preko posla ili prijatelja, na muzičkom ili sportskom događaju. Podložnost povredama.

RIBE 
Pun Mesec, jednom godišnje, u vašoj kući karijere, ove godine pravi trigon sa vašim vladaocem Neptunom, donoseći vam inspiraciju i motivaciju ako se bavite poslom koji ima veze sa umetnošću, sportom, obrazovanjem. Dodatni oprez u saobraćaju.



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar