Koliko je novca prikupio Nikola Rokvić za 17 dana hodočašća? Pevač se oglasio sa svetog mesta

On je osnovao fondaciju "Porodica" koja ima za cilj da prikupi novac za pomoć pedijatrijskoj onkologiji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/Instagram/nikolarokvic

Pevač Nikola Rokvić pre 17 dana krenuo je pešice put Grčke, do manastira Svetog Nektarija Eginskog.

Osnovao je fondaciju “Porodica” s ciljem prikupljanja novca za pomoć pedijatrijskoj onkologiji, a sada je otkrio koliko je sredstava do sada prikupljeno.

– Draga braćo i sestre, danas je 17. dan ovog putovanja. Trenutno se nalazim na svetom mestu gde je deseta irska divizija u Prvom svetskom ratu položila svoje živote braneći Srbe i Srbiju. Verujem da ništa u životu nije slučajno, pa je tako sutra, kao simbol povezanosti, praunuk slavnog Tomasa koji je život dao za slobodu Srbije, krenuo sa svojim prijateljima na put do Hilandara kako bi prikupili sredstva za lečenje malog Ognjena u Americi. Velika mi je čast i ponos stajati na ovom mestu i biti u kontaktu sa našim bratom Markom – izjavio je Nikola i dodao:

– Želim da vas obavestim da smo danas prikupili 17 miliona dinara. Hvala vam, dragi prijatelji, neka vas Bog blagoslovi, nastavljamo dalje.

Inače, Nikola je najradosniji hrišćanski praznik proslavio sa svojom porodicom. Oni su ga dočekali u Makedoniji kako bi zajedno proslavili praznik, a onda je nastavio dalje svoju misiju.

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar