Keruša bez noge, nakon saobraćajne nesreće, pronašla svoj dom: Evo kako je preživela

Dobila je novo ime, po mestu gde je ugašen požar i zauvek osvojila srce vatrogasca koji ju je udomio

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/ The Buffalo Fire Department

Krajem aprila, dvoje tinejdžera dotrčali su u vatrogasnu stanicu noseći psa kojeg su udarila kola, samo par minuta pre toga.

Nekoliko vatrogasaca, uključujući i Antonija Pulvina, heroja ove priče, odmah su prihvatili životinju, koja je imala povređenu nogu.

“Otvorio sam vrata i video psa te sam im rekao da ga odmah unesu unutra. Onda sam pozvao svog poručnika i ostale momke iz moje posade”, rekao je Antonio.

“Imala je osip zbog prljavštine, pa smo je lečili i nekako očistili njene posekotine. Jedna od njenih zadnjih nogu bila je u lošem stanju, ali nije izgledalo kao da boli previše” – rekao je vatrogasac.

Antonio je u trenutku osetio ogromnu povezanost sa štenetom i ostavio svoje kontakt podatke veterinaru.

“Ostavio sam svoj broj telefona i rekao da ako je niko ne uzme, voleo bih da to uradim ja”, rekao je on.

Nažalost, pas je ipak bio podvrgnut amputaciji jedne noge.

“Ali, dobra vest je da će biti dobro i da će živeti normalnim životom. Još bolje je što će ubrzo otići u svoj večni dom”, napisano je na  stranici vatrogasne službe na Fejsbuku.

Taj večni dom, ispostavilo se, bio je sa Pulvinom.

“Prosto mi je pala pravo u ruke” – rekao je.

Antonio je štenetu dao novo ime, Auburn, a takođe je podelio da je to ime dao po lokaciji nedavnog požara koji je ugasio njegov tim, Engine 19.

“Ne biste ni znali da ima tri noge. Doveo sam je na farmu, i jurila je brže od nekih četvoronožnih pasa” – kaže vatrogasac.

Ona sada živi svoj najbolji život sa njenim herojem, uživa u dugim šetnjama, skakuće okolo i voli svoj novi dom, navodi People.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar