Osma sezona programa “NIS Calling”: Nova prilika za studentsku praksu u NIS-u

Program je namenjen studentima treće, četvrte i pete godine studija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: PR

Novih 30 studenata završnih godina fakulteta i master studija imaće priliku da obavi praksu u NIS-u, jednoj od najvećih kompanija i jednom od najatraktivnijih poslodavaca za mlade u Srbiji.

Za sve kandidate koji su željni da steknu nova znanja i veštine u različitim oblastima naftne industrije, NIS je pripremio plaćen i fleksibilan program „NIS Calling“ koji se zasniva na 480 radnih sati prakse. Ove sate studenti mogu da rasporede tokom četiri meseca, u zavisnosti od obaveza na fakultetu i planova za leto.

Program je namenjen studentima treće, četvrte i pete godine studija (master ili apsolvent), u skladu sa traženim pozicijama. Osma sezona programa otvoriće vrata studentima sledećih fakulteta: Rudarsko-geološki, Ekonomski, Tehnološko-metalurški, Mašinski, Tehnološki,
Tehnički, Građevinski, Elektrotehnički, Hemijski, Matematički, Prirodno-matematički, Fakultet tehničkih nauka, Fakultet organizacionih nauka i ostalih fakulteta sličnih smerenja.

Foto: PR

Zainteresovani kandidati mogu se prijaviti od 12. do 30. aprila na sajtu NIS-a , a početak prakse planiran je za 1. jul. U okviru programa „NIS Calling“ svaki polaznik dobija svog mentora koji prati njegov razvoj u skladu sa mentorskim planom, pruža podršku praktikantu tokom realizacije svih aktivnosti i pomaže mu da se adaptira na novu sredinu. Pored praktičnog angažovanja, studenti će imati priliku da se dodatno razvijaju u okviru radionica na teme značajne za razvoj karijere, ali i oprobaju u volonterskoj akciji. Takođe će im biti omogućeno da se dodatno edukuju u okviru Кorporativnog univerziteta kompanije NIS čiji su gostujući predavači renomirani domaći i strani stručnjaci iz različitih oblasti.

Foto: PR

U prethodnih sedam sezona programa „NIS Calling“ priliku da stekne prva radna iskustva u NIS- u imalo je više od 220 polaznika, od kojih gotovo 90 i dalje radi u NIS-u. Кao jedan od najpoželjnijih domaćih poslodavaca, NIS je svestan činjenice da su upravo mladi stručnjaci temelj budućeg uspeha i razvoja kompanije. Iz tog razloga NIS će nastaviti da i ubuduće osluškuje potrebe mladih i nastaviti da im pruža šansu da se razvijaju i uče u dinamičnom kolektivu jedne od najuspešnijih domaćih kompanija.Izvor: PR tekst

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar