Baždar hoće da napusti Partizan, Duljaj objasnio: “Moram da razmišljam šta je najbolje za klub”

Mladi napadač želi da se dokaže

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/YouTube/ArenaSportTV

Trener fudbalskog kluba Partizan Igor Duljaj na konferenciji za medije otkrio je da Samed Baždar želi da napusti klub na leto.

Već se neko vreme priča o mogućem odlasku Baždara iz Humske, a navodno su ga tražili klubovi iz Turske.

Zbog odsustva Saldanje postao jedan od ključnih igrača crno-belih, postigavši sva četiri gola ove sezone u poslednjih osam utakmica.

“Svi znamo da Partizan živi i od prodaje igrača, u zimskom prelaznom roku smo ostali bez dva mlada igrača Belića i Ilića i bez tih prodaja klub bi teško mogao da funkcioniše. Baždar takođe ima želju da ode iz Partizana i da se dokaže, po onome što sam ja video, ukoliko postoji mogućnost da klub profitira i ponovo uloži u mladog igrača iz omladinske škole, a ako ne onda u igrača iz okruženja koji imaju srpski pasoš” – rekao je Duljaj.

Duljaj je rekao da Baždaru daje veću šansu zbog interesa kluba.

“Ako bih hteo da zaštitim sebe stavio bih Nikolića. Baždar ima 20 godina, moram da razmišljam šta je najbolje za klub, on je na radaru mnogih ekipa upravo zbog nastupa u prvom timu Partizana. I pored svojih nedostataka, to što nije previše strpljiv želi sve i odmah, mladi moraju da shvate da ne može da se preskoči vreme. Moramo da ga istrpimo, trpimo ga mi i ekipa, stariji igrači pa i Nikolić mu daju savete kako da se nosi sa teškim situacijama” – objasnio je stručnjak crno-belih.

 Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar