Muškarac upucao ženu u Zagrebu, sin sve gledao i dozivao pomoć

U Zagrebu, na Maksimiru, začuo se ženski vrisak, a na lice mesta su ubrzo došli specijalci i hitna

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/ Erin East

U Zagrebu je jutros došlo do pucnjave, kada je muškarac upucao ženu, koja je potom u bolnici preminula. Napadač je uhvaćen tokom policijske intervencije.

Kako pišu hrvatski mediji, u Zagrebu, na Maksimiru, začuo se ženski vrisak, a na lice mesta su ubrzo došli specijalci i hitna.

– Komšinica mi je rekla da je jutros, dok je otvarala prozore da vidi odakle dopire buka, videla mladića totalno usplahirenog kako doziva upomoć i moli ljude da se zove odmah policija. Posle sam čula da je policiji taj dečko rekao da je njegov tata ranio mamu i ne mogu ni zamisliti kakve su to scene bile. Prestrašno u kakvo smo se društvo pretvorili da deca pate i svedočimo tragedijama – rekla nam je komšinica koja stanuje prekoputa u ulici “Jutarnjem listu”.

“Danas oko 7.25 na području Maksimira u stanu je muškarac ispalio hitac iz vatrenog oružja koje je povredio članicu porodice. Policijski službenici povređenu su izvukli iz stana i pružena joj je lekarska pomoć”, poručila je policija u odgovoru na “Indexov” upit, dodajući da je osumnjičeni pod njihovim nadzorom.

Žena je, nažalost, kasnije preminula u bolnici od zadobijenih povreda, potvrdila je policija oko 9:30. U toku je policijski uviđaj kojim bi trebalo da budu utvrđene pojedinosti ovog događaja.

Uskoro opširnije…Izvor: Index.hr, Jutarnji.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar