Promene na vidiku: Šta vaš horoskopski znak očekuje u aprilu?

Evo kakve promene očekuju vaš znak u narednih mesec dana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Unsplash/Ben White

Stiglo je proleće, stiže i april, pa evo kakve promene očekuju vaš znak u narednih mesec dana.

1. Ovan

Sve se događa odjednom. Veliki napredak za vas i one koje volite. Ali iako rastete velikom brzinom, takođe teško osećate te promene u svom telu.

Pomračenje Meseca u vagi donelo je raskid ili prosidbu, ništa između. U svakom slučaju, vaši prioriteti u odnosima se menjaju i ovog meseca učite kako da bolje iskažete svoje potrebe.

Konjunkcija Jupitera i Urana 20. aprila označava “kulturnu promenu” u načinu na koji trošite novac i vreme.

2. Bik

U aprilu će se mnogo toga dešavati iza kulisa. Kada vaša sezona počne, a posebno kada Venera uđe u vaš znak 29. aprila, bićete odmorni i spremni da prihvatite sledeći veliki životni izazov.

Pun Mesec u Škorpiji 23. aprila označava kulminaciju vaših najbližih veza. Bilo da ste slobodni ili u vezi, ovo će biti vreme kada ćete biti veoma svesni davanja i uzimanja u svom životu.

Budite oprezni sa potrošnjom ovog meseca jer retrogradni Merkur u vašem nesvesnom sektoru može podstaći nepromišljenu kupovinu.

3. Blizanci

April je pun susreta za vas, Blizanci. Prošlost, sadašnjost i budućnost se dešavaju odjednom, a za vas je to otkrivanje prave prirode vaše zajednice i sistema podrške.

Romantika je bila frustrirajuća tema za vas tokom prošle godine. Maj donosi novi period pun nade za vaš romantični život. Izdrži do tada.

Pomračenje Sunca 8. donosi intrigantnu priliku da započnete posao ili zaradite više od svojih hobija.

Foto: Unsplash/ Vitor Monthay

4. Rak

Proboji u karijeri su glavna stvar za vas ovog aprila. Pomračenje Sunca u Ovnu 8. aprila ispuniće vam želju u vašem profesionalnom životu, a veliki deo prvog meseca ćete provesti slaveći ovo značajno dostignuće.

Ako se osećate zaglavljeni u vašoj vezi, napetost se povećava da biste ili otvorili novi teren ili sve prekinuli.

Proboji u karijeri koje doživite takođe dolaze sa finansijskim dobicima.

5. Lav

U poslednje vreme izgleda da je vaš mali kutak sveta postao mnogo manji nego inače. Prijatelji se venčavaju i sele iz grada, imaju nove poslove ili decu. Zapamtite da oslobađate prostor da biste imali prostora da prihvatite svoje novo putovanje.

Ako ste se zabavljali sa partnerom bez postavljanja jasnih granica, izbegavanja otvaranja zajedničkog bankovnog računa ili nervoze zbog pitanja “šta smo mi?”, razgovor se više ne može izbeći.

Retrogradni Merkur vam uvek donosi priliku da pregledate svoje finansije, a ovaj put vaš fokus je na uštedi za uzbudljivo putovanje ili priliku za obrazovanje.

6. Devica

Bliže se uzbudljivi događaji za vaš ljubavni život jer konjunkcija Jupitera i Urana 20. označava promenu načina života i za vaše intimne odnose i za porodični život. Vrlo verovatno ćete nekoga upoznati na magičan način i nikada se nećete osvrnuti na život koji ste živeli pre te osobe.

Pomračenja i retrogradni Merkur teraju vas da se celog meseca nosite sa dugovima i obavezama. Iako može izgledati neodoljivo suočiti se sa svime što dugujete odjednom, olakšanje dolazi kada otkinete flaster.

7. Vaga

Sve vrste intimnosti spremne su za nadogradnju pod ovim nebom. Ako ste u dugoj vezi, ovog meseca ćete se osećati kao da ste tek na početku kada ne možete da skinete ruke jedno sa drugog. Ko kaže da ovakva sreća ne može trajati?

Konjukcija Jupitera i Urana 20. aprila donosi “kulturni pomak” za vaše dugove, zajedničke resurse i nezarađene prihode. Ovaj uticaj označava novu eru u vašem odnosu prema obilju i brizi.

Foto: Unsplash/Priscilla Du Preez 🇨🇦

8. Škorpija

Bilo da se radi o razlozima vezanim za posao, odnose ili duhovnu praksu, ovog meseca morate da napravite velike promene u svom načinu života.

Kao što ovog meseca nađete više slobode u svojim vezama, tako ćete doživeti i nove finansijske privilegije. Krajem aprila možda ćete imati sreće sa grantom, zajmom ili dobrotvorom, pa pokušajte da se povežete sa onima koji bi vam mogli pomoći da pronađete tu podršku.

9. Strelac

Romantika je u vazduhu ovog meseca. Ako ste slobodni, možda ćete sresti starog prijatelja na zabavi i osetiti iskru. Ako ste u vezi, retrogradni Merkur je odlično vreme da ponovo raspalite svoju strast i shvatite kako da se više zabavite zajedno.

Bilo da ste u procesu kupovine kuće, putujete da vidite porodicu ili žurite da pronađete novi stan, čini se da sav vaš novac ide na izgradnju ili obnovu temelja. Dolazite do tačke preloma oko sredine meseca. kada ćete morati da odlučite da li je vredno toga da nastavite da trošite preko svojih mogućnosti samo da biste se osećali prijatno.

10. Jarac

Velike promene u vašoj porodici i karijeri izazivaju zabrinutost. Teško vam je da nastavite kroz svakodnevni život. Iako ste uvek spremni za izazove, mnogima od najbližih takođe je teško i ne snalaze se dobro.

Ako niste pažljivi, mogli biste izgoreti pokušavajući da se brinete o svima ostalima.

Pun Mesec u Škorpiji 23. aprila je jedna od vaših najdruštvenijih noći u godini i ako ste slobodni, dani oko punog Meseca su odlično vreme da pokušate da upoznate nekoga. Ne zadovoljavajte se sa nekim ko vam je dosadan.

11. Vodolija

Ovog meseca ćete morati da se suočite sa posledicama svojih postupaka. Da li je zaista potrebno svaki dan naručivati hranu ili odeću? Da li te to čini srećnim? Kada pogledate sve što vas okružuje, shvatićete da je vreme za promene.

Inače ste dobri kada je u pitanju štednja, ali ovog meseca imate neodoljivu želju za trošenjem, koju ne možete ni sebi da objasnite, ali koren svega leži u opštem nezadovoljstvu. Na sreću, sredinom meseca ćete stati na loptu i realnije sagledati svoju situaciju.

12. Riba

Sezona pomračenja i retrogradni Merkur teraju vas da pregovarate o svojim prihodima, tražite otpis duga i suočite se sa problemima nedostatka, kako finansijski tako i u odnosima.

Retrogradni Merkur donosi svađe i mnoge nesporazume u vašim najbližim odnosima. Sa snažnim uticajem Ovna, svi u vašoj orbiti su vrući, pa čak i oni za koje niste mislili da su spremni za borbu.

Međutim, ovaj mesec je za vas svakako novac. Mart je doneo neke finansijske potrese, ali sada skupljate sredstva i vraćate se na pravi put, pa ćete krajem meseca moći malo da se počastite.

 Izvor: Objektiv.rs, zadovoljna.dnevnik.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar