Čovek koji tvrdi da je video malu Danku u Beču otkrio nove informacije

Ova informacija je dobijena u 6. danu potrage za devojčicom Dankom Ilić, o kojoj se od utorka ne zna ništa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MUp Srbije; Youtube/ZA MEDIA

Čovek koji je snimio dve žene sa devojčicom za koju se tvrdi da je Danka Ilić je poreklom iz Srbije i radi u Beču, saznaje Telegraf.rs. Policija trenutno radi na identifikaciji i lociranju devojčice.

Kako se saznaje, on je pokušao da popriča sa dve žene koje su govorile rumunski jezik. One su dozivale dete koje je bilo sa njima, ali se ono nije odazivalo na to ime.

Podsetimo, devojčica Danka je viđena u pratnji dve Rumunke u Beču, saznaje Telegraf.rs. Policija je noćas kontaktirala austrijske kolege i poslala Europolu sve podatke i snimak.

Intenzivno se radi na identifikaciji i lociranju devojčice.

Ova informacija je dobijena u 6. danu potrage za devojčicom Dankom Ilić, o kojoj se od utorka ne zna ništa.

Policija u Srbiji neumorno radi na rasvetljavanju slučaja nestale dvogodišnje devojčice, koja je iščezla iz dvorišta kuće u Bansjkom Polju u Boru.

Podsetimo, potraga sa Dankom Ilić (2) ušla je u šesti dan. Ni jučerašnja potraga se nije završila slavno, uprkos višečasovnim naporima svih pripadnika MUP-a.

Danka Ilić poslednji put je viđena u utorak oko 13.45 sati u Banjskom polju. U trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

Sistem “Pronađi me” je zbog njenog nestanka aktiviran prvi put u Srbiji, a kako je navedeno na sajtu ”pronadjime.mup.gov.rs”, devojčica ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.

Policija danas pretražuje novu lokaciju, na samo 3 km je od kuće

Nastavlja se potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je u utorak nestala u Banjskom polju kod Bora. Pripadnici MUP-a, tokom potrage koja je ušla u šesti dan, pretražuju deo Brestovačke reke.

Policija zaustavlja vozila i ovog jutra na ulazu u Banjsko Polje

Kako javljaju reporteri sa lica mesta, policija i ovog jutra zaustavlja vozila koja žele da uđu u Banjsko Polje.

 Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar