Dnevni horoskop za 30. mart: Mesec, Pluton i Neptun donose romantiku i strasna iznenađenja ove subote

Vrlo zanimljiv dan za sve znake zodijaka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/pvproductions

OVAN 

Mesec u astrološkoj kući kontakata sa strancima, donosi vam šanse za uvećanje prihoda, ali i zazaljubljivanje. Napet aspekt sa vašim vladaocem Marsom, simbolom akcije i energičnosti, podstiče vas na akciju. Podložnost sportskim povredama.

BIK

Mesec u astrološkom polju finansija i rizika, u napetom aspektu sa vašim vladaocem Jupiterom, čini vas sklonim preterivanju, naročito u trošenju novca. Vanredni troškovi u vezi sa sređivanjem stambenog prostora. Promenite način ishrane.

BLIZANCI 

Mesec pravi sekstil sa Plutonom donoseći vam uvećanje prihoda preko saradnje sa partnerima iz inostranstva. Pozicija vašeg vladaoca Merkura, simbola logike i intelekta, čini vas sklonim nelogičnim zaključcima i pogrešnim odlukama.

RAK 

Vaš vladalac Mesec u Strelcu donosi vam inspiraciju i motivaciju, ukoliko se bavite kreativnim zanimanjem, kao i pružanjem usluga. Izbegavajte konflikte sa voljenom osobom, članovima porodice i šefovima. Osetljiva jetra.

LAV 

Mesec u astrološkom polju kreativnosti i motivacije, pod uplivom Plutona, simbola moći, donosi uspeh julskim Lavovima. Naglašen znak Riba fokusira vas na saradnju sa strancima, ali danas budite oprezniji prilikom dogovora s njima. Više šetajte.

DEVICA 

Vaš vladalac Merkur, planeta biznisa i komunikacija, pravi napet aspekt sa Merkurom, zbog čega bi trebalo da izbegavate nepotrebne troškove i verbalne sukobe. Pozicija Meseca donosi uspeh umetnicima. Klonite se rasprava sa članovima porodice.

VAGA 

Pozicija Neptuna, simbola mašte i inspiracije, u odnosu na Mesec u Strelcu, donosi vam uspeh i novac ako se bavite intelektualnim ili poslom preko koga ste prisutni u javnosti. Naglašen znak Riba utiče na pojačanu nervnu napetost.

ŠKORPIJA 

Mesec u astrološkoj kući posla, pod uplivom vašeg vladaoca Plutona, donosi vam uvećanje prihoda preko aranžmana sa strancima. Ipak, biće i vanrednih troškova, kao i rasprava sa nadređenima. Dopada vam se jedan vodeni znak, moguće Ribe.

STRELAC

Mesec u vašem znaku pravi sjajan aspekt sa Neptunom, donoseći vam mogućnosti za zaradu preko porodičnog ili drugog vida privatnog biznisa, posla koji podrazumeva češća putovanja. Izbegavajte rasprave sa partnerom. Smanjite unos šećera.

JARAC 

Pozicija Meseca u astrološkoj kući mašte ali i ograničenja, pod uplivom vašeg vladaoca Saturna, planete kašnjenja, donosi vam usporavanje ili odlaganje realizacije nekog poslovnog aranžmana. Kriza u odnosu sa bračnim partnerom. Osetljiva jetra.

VODOLIJA 

Mesec prelazi preko astrološkog polja društvenog života donoseći vam mogućnost poslovnog dogovora preko prijatelja. Aspekt sa Neptunom nagoveštava romantičan susret sa Strelcem. Bračni partner je nepoverljiv, jer sumnja u vašu iskrenost.

RIBE 

Mesec u astrološkoj kući karijere, pod uplivom vašeg vladaoca Neptuna, donosi vam motivaciju, ako se bavite umetnošću, veb-dizajnom, sportom. Dugogodišnji partner je nezadovoljan zato što mu ne posvećujete dovoljno pažnje.

 Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar