Dnevni horoskop za 27. mart: BIKA očekuje romantičan susret, VODOLIJU će obradovati novčani priliv

Danas će Mesec u Škorpiji svima uzburkati raspoloženje i strasti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik

Ovan

Sa Mesecom u Škorpiji u astrološkoj kući novca i rizika, pod uplivom vašeg vladaoca Plutona, danas se možete naći pred novim poslovnim izazovom. Vanredni troškovi. Strastveni zajednički trenuci sa partnerom. Poslušajte savet nutricioniste.

Bik

Dobar aspekt između Meseca u Škorpiji i Marsa, donosi vam romantičan susret sa jednom Ribom. Za napetost u odnosu sa kolegama, “zaslužna” je vaša potreba da dinamika posla bud pod vašim nadzorom. Voljena osoba je ljubomorna i posesivna. Više šetajte.

Blizanci

Ne odgovara vam pozicija Meseca u Škorpiji zbog napetih aspekata koji izazivaju tenziju u odnosu sa saradnicima, ali i članovima porodice. Povedite računa, jer možete biti prilično subjektivni prilikom donošenja odluka. Izbegavajte alkohol.

Rak

Vaš vladalac Mesec, u večernjim satima, obrazuje trigon sa Saturnom, donoseći vam novac preko saradnje sa ljubavnim ili poslovnim partnerom. Na ljubavnom planu vas očekuje haos, voljena osoba je sklona dramatizovanju i ljubomori. Unosite više tečnosti.

Lav

Mesec u ŠkorpijI, pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Suncem, zbog čega bi trebalo da budete tolerantniji prema saradnicima. Ulaganje u posao sa nekretninama ili pokretanje privatnog biznisa, donosi vam zaradu. Potreban vam je odmor.

Devica

Vaš vladalac Merkur pravi napet aspekt sa Mesecom u astrološkom polju mentalnog stanja, zbog čega ćete teže uspeti da realizujete svoje ideje i zamisli. Dobijate romantičnu poruku od romantičnog Raka. Smanjite unos šećera.

Vaga

Prelazak Meseca preko astrološke kuće posla pod uticajem Marsa, donosi vam zaradu preko poslova u vezi sa medicinom, i uslužnim delatnostima. Pozicija Plutona utiče na pojačanu ljubomoru vašeg emotivnog partnera. Podložnost povredama u kući.

Škorpija

Sa Mesecom u polju ličnosti u napetom asperktu sa vašim vladaocem Plutonom, skloni ste preispitivanju poslovnih odluka. Shvatili ste da je pametnije da se prilagodite potrebama voljene osobe, koja je pretrpana poslom. Nervoza.

Strelac

Mesec u znaku novca i moći, u koje pada vaša astrološka kuća tajni, donoseći vam paralelne izvore prihoda, naročito ako se bavite kupoprodajom nekretnina ili uslužnim delatnostima. Vaša tajna romansa poprima dramatičniji tok. Nesanica.

Jarac

Mesec prelazi preko vašeg astrološkog polja planova obrazujući dobar aspekt sa vašim vladaocem Saturnom, što vam donosi novac. Moguće trzavice sa mlađim članovima porodice. Stara simpatija želi da stupi u kontakt sa vama.

Vodolija

Dobar aspekt između Meseca u astrološkoj kući karijere i Saturna u kući novca, donosi vam zaradu preko poslova sa starim poslovnim partnerima. Pozicije vašeg vladaoca Urana i Venere, donosi vam poznanstvo sa Vagom na kraćem putu.

Ribe

Očekuje vas uvećanje prihoda, ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem ili preko posla sarađujete sa strancima. Popodnevni sati, donose vam romantičan susret sa osobom čiji posao ima veze sa čestim putovanjima. Bračni partner je sumnjičav. Pazite se u saobraćaju.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar