Alfa i Omega ponovo zajedno: Divne vesti u domu Jelene Karleuše (FOTO)

Pop diva još jednom pokazala humanost na delu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram/karleusastar

Na svom Instagram profilu Jelena Karleuša objavila je lepe vesti iz svog doma. Pop diva poznata je kao borac za zaštitu životinja i još jednom je pokazala svoju humanost na delu.

Neretko na njenim društvenim mrežama možemo videti fotografije njenih životinja, a posebnu ljubav poklanja mužjaku staforda, koga je usvojila nakon što je saznala da su mu amputirane prednje šape.

Sada je Jelena na svom Instagramu objavila da je njen dom bogatiji za još jednog člana. Naime, pevačica je usvojila staforda iz istog legla iz kog potiče Alfa, koji je bio u azilu za napuštene životinje.

Foto: Printscreen/Instagram/karleusastar

– Moj lepotan Alfa je doživeo još jednu lepu stvar, dovela sam njegovog rođenog brata koji je, takođe, izbačen na ulicu, i do sada je bio u azilu gde niko nije hteo da ga usvoji. Usvojila sam ga ja… – napisala je Jelena uz objavljenu sliku.

Ime koje je novi član dobio posebno mu daje na značaju – dobio je ime Omega. Pa tako Jelena sada ima dva ljubimca, koja nose imena njenih najnovijih albuma – Alfa i Omega.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar