Ceo svet čeka da je vidi: Ovo je dan kada se KEJT MIDLTON vraća kraljevskim dužnostima

Interesovanje za njeno zdravlje punilo je naslovne stranice svetske štampe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/ Today

Britanska kraljica Kamila (76) izjavila je da je njen suprug kralj Čarls, koji se leči od raka, “veoma dobro”.

Ona je to rekla prilikom posete Severnoj Irskoj i tom prilikom se našalila sa građanima u Belfastu, rekavši radnicima u pekari da tamošnjeg elegantno obučenog dečaka “vole kamere”.

Jedna učenica uručila je čestitku Kamili u kojoj je poželela sve najbolje njenom suprugu, na šta je ona odgovorila da će biti oduševljen.

Kralj Čarls nije obavljao javne dužnosti od januara jer se leči od jedne vrste raka, ostavljajući Kamilu i prestolonaslednika princa Vilijama da budu javno lice kraljevske porodice, preneo je Rojters.

Kamila i Vilijam su se ove nedelje sastajali sa ljudima i obavljali dužnosti, dok se još jedna zvezda kraljevske porodice, Kejt Midlton, princeza od Velsa, takođe, oporavlja zbog zdravstvenog problema.

Očekuje se da će se Kejt vratiti zvaničnim dužnostima tek posle Uskrsa 31. marta, nakon operacije abdomena u januaru.

Interesovanje za njeno zdravlje punilo je naslovne stranice britanske štampe.

Kancelarija komesara za informacije (ICO) navela je da istražuje tvrdnje da je radnica u londonskoj klinici u kojoj se Kejt lečila, pokušala da pogleda njenu dokumentaciju bez ovlašćenja. Klinika je saopštila da će preduzeti odgovarajuće korake da istraži navodnu povredu.Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar