Sahranjen Lav koji je sa suprugom ubio sinove, pa skočio sa solitera u Novom Sadu: Samo grobari i jedan čovek prisustvovali sahrani

Njegovo telo danima niko nije preuzeo, sve dok Lavova porodica nije kontaktirala sa jednim pogrebnim preduzećem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Video/Kurir

Otac ubica i samoubica, Lav P. S. (25) danas je sahranjen na Novom groblju u Beogradu, posle više od nedelju dana od počinjenih zločina.

Njegovo telo danima niko nije preuzeo, sve dok Lavova porodica nije kontaktirala sa jednim pogrebnim preduzećem u Beogradu koje je juče preuzelo telo sa Insitita za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Lav je sahranjen bez prisustva sveštenog lica i krsta, s obzirom na to da je počinio samoubistvo, njegovo telo počiva u drvenom sanduku, a osim grobara i jedinog porodičnog prijatelja, nije bilo nikoga.

Da podsetimo, kobnog 1. marta Novosađani su ostali zatečeni nizom tragedija, kada je oko 23 časa žitelje naselja Liman 2 zaprepastila vest o samoubistvo dvoje mladih. Naime, Lav i njegova supruga Martina P. S. skočili su sa 17. sprata solitera u Novom Sadu, držeći se za ruke, a neposredno pre počinjenih samoubistava, na adresi gde su stanovali, ubili su dvoje svoje dece, mališane od godinu dana i tri godine.Izvor: Kurir

Komentari (1)

  1. Majka koja je ubila svoju decu, svoje bebe... nikada ne bih sahranila istovremeno sa tom decom i pored njih. Jeste da to, sada, ne može ništa da popravi da mališane oživi...ipak, nije mi jasna porodica koja je dozvolila da se žrtve i ubica sahranjuju tako kao da je to jedna skladna porodična priča. Strašno je šta su roditelji ubice uradili svojoj deci. Neka se svako ubija, ako hoće, može i mora, ali ubiti svoju decu...to je neoprostivo.

    Odgovori

Ostavite komentar