Het – trik na derbiju? Kvota 40! Nije ga bilo 56 godina

Samo četvorica igrača uspela da budu trostruki strelci

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MN press

Mnogo je velikih napadača prošlo kroz Crvenu zvezdu i Partizan u poslednjih pola veka, ali nijedan od njih nije uspeo da postigne het – trik na večitom derbiju.

Poslednja dvojica koja su se primakla bili su Ugo Vijeira, koji je dva puta pogodio mrežu Partizana na 149. derbiju i Leonardo Souza, dvostruki strelac za crno-bele na 154. okršaju na Autokomandi.

Samo četvorica fudbalera su postizala het-trikove na derbijima i to je bilo poodavno: Jovan Jezerkić je na prvom okršaju večitih rivala bio trostruki strelac za Zvezdu, Marko Valok je isto uspeo za Partizan u devetom duelu klubova, Milan Galić je u 31. derbiju tri puta pogađao za crno-bele, a poslednji kojem je to uspelo bio je Stevan Ostojić za crveno-bele na 43. prvenstvenom okršaju naša dva najveća kluba, koji je odigran u novembru 1968. godine.

Dakle, skoro 56 leta je prošlo od tada.

Kakve su šanse da se na 172. derbiju neko proslavi sa tri gola?

Mozzart Bet na tu opkladu nudi kvotu 40.

Lepa je kvota i na to da će biti penala u subotu popodne na „Marakani“ – 4.00! Jedanaesterac smo videli jesenas na stadionu u Humskoj, Bibars Natho je njim „načeo“ Zvezdu (2:1).

Za opkladu da Mateus Saldanja, najbolji strelac Mozzart Bet Superlige, postiže gol uz pobedu Partizana kvota je 6.00. A, da će Šerif Endiaje zatresti mrežu crno-belih u pobedi Crvene zvezde kvota je 4.50.

Sve kvote u vezi sa 172. večitim derbijem pogledajte  ovde.Izvor: PR

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar