Dnevni horoskop za 6. mart: STRELCA danas baš hoće pare, BIK bi da se svađa sa rođacima i komšijama

Škorpija se već duže vreme dopada nekome ko ima osećanja veća od prijateljskih

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Unsplash/Frames For Your Heart

OVAN

Mesec se danas približava vašem suvladaocu Plutonu, planeti novca i moći, koja vlada vašim finansijama, donoseći vam uvećanje prihoda. Imate podršku voljene osobe u vezi sa nečim do čega vam je veoma stalo. Rasprave sa saradnicima.

BIK

Pozicije Meseca i vašeg vladaoca Venere povoljno utiču na vaš poslovni, ali i ljubavni život. Dobar aspekt sa Merkurom, koji upravlja vašim finansijama, donosi vam vanredne izdatke. Konflikti sa rođacima, saradnicima, komšijama.

BLIZANCI

Mesec blizu Plutona u devetoj astrološkoj kući novca, pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, zbog čega vam se može ukazati šansa da uložite novac u nov projekat. Vanredni izdaci. Ljubavni partner očekuje da ispunite obećanje.

RAK

Aspekti vašeg vladalaoca Meseca, simbola emocija ali i trgovine, povoljno utiču na vaš ljubavni i poslovni život. Vaše ideje i planove možete da ostvarite zajedno sa emotivnim ili poslovnim partnerom. Rasprave sa članovima porodice.

LAV

Mesec blizu Plutona u astrološkoj kući partnerstva, pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Suncem, podstičući vašu ambiciju, naročito ako se bavite intelektualnim ili poslom zbog koga često putujete. Pazite šta kome pričate.

DEVICA

Vaš vladalac Merkur u sekstilu sa Mesecom blizu Plutona, u astrološkom polju posla, donosi vam šanse za uvećanje prihoda preko kontakata sa strancima. Kriza u komunikaciji sa voljenom osobom nepovoljno utiče na vaš nervni sistem.

VAGA

Pozicija Meseca vas fokusira na dom i porodicu, ali vam donosi i zaradu preko privatnog biznisa ili honorarnog posla. Imate podršku jedne Vodolije. Slobodne Vage mogu da uđu u romansu sa zauzetom osobom koja nosi uniformu na radu.

ŠKORPIJA

Aspekti Meseca, koji upravlja kontaktima sa strancima, putovanjima i studijama, donose vam uvećanje prihoda, ako ste preko posla prisutni u javnosti. Neko kome se već duže vreme dopadate, oseća prema vama nešto više od prijateljstva.

STRELAC

Sjajan trigon planeta u zemljanim znacima povoljno utiče na vaš poslovni život. Pozicija vaših vladalaca Jupitera i Neptuna, simbola uspeha i vizija, donosi vam novac. Klonite se rasprava sa ljubavnim partnerom i članovima porodice.

JARAC

Mesec blizu Plutona u vašem polju posla, pravi dobre aspekte sa vašim vladaocim, Saturnom i Uranom, donoseći vam zaradu, naročito se bavite kreativnim zanimanjem ili sportom. Mogući konflikti sa rođacima i mlađim saradnicima.

VODOLIJA

Uran i Saturn, planete budućnosti i prošlosti, koje upravljaju vašim znakom, prave aspekte sa Mesecom i Plutonom, pa ćete morati da se naoružate strpljenjem kako biste realizovali neki plan. Mogući neplanirani troškovi.

RIBE

Pozicija Merkura koji upravlja vašim ljubavnim životom, povoljno utiče na komnunikaciju sa voljenom osobom. Aspekti Meseca blizu Plutona, sa vašim vladaocima Neptunom i Jupiterom, donose vam uspeh i novac, ukoliko ste umetnik ili sportista.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar