Kraj jedne ere: Rastali su se influenserka Kjara Feranji i reper Federiko Lusija

Feranji i Fedez su bili jedan od najpopularnijih moćnih parova u Italiji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instafram@chiaraferragni

Influenserka i preduzetnica Kjara Feranji i reper Federiko Lusija, poznat kao Fedez, rastali su se nakon što su zajedno proveli osam godina, a razloge razlaza para objavio je MilanoToday.

Kjara Feranji i Fedez prekinuli su vezu koja je neko vreme bila klimava. Reper je navodno napustio njihov novi penthouse u CitiLife-u prošle nedelje i nije se vraćao. Šuškalo se i o tome da Federiko Lusija traži novi stan na iznajmljivanje.

Foto: Printscreen/Instagram@chiaraferragni

Brak između njih dvoje je već naišao na prepreku tokom festivala u Sanremu 2023, kada je Kjara bila ko-voditelj događaja zajedno sa Amadeusom, a Fedez je bio u žiži interesovanja poljubivši pevača Rozu Kemikal na sceni Aristona. Incident je postao viralan i par je kasnije govorio o tome u epizodi svog Amazon Prime dokumentarnog filma “Ferragnez”. Zatim su Fedezovi zdravstveni problemi doprineli njihovim poteškoćama.

Skandal “pandoro-kapija” (lažni dobrotvorni događaj sa brendom Balocco) je očigledno bila kap koja je prelila čašu. Prema glasinama, Fedez je bio ogorčen na svoju suprugu zbog negativnog uticaja koje su proizveli njihovi pravni problemi na njihov prordični biznis i njegovu karijeru. Reper je spakovao kofere i odleteo u Majami, dok je Kjara Feranji počela da objavljuje slike na Instagramu sa ženskim članovima porodice i decom.

Oko šest godina nakon njihovog raskošnog venčanja na Siciliji, influenserka i pevač izgledaju kao da se opraštaju. U međuvremenu, Kjara će 3. marta gostovati u TV emisiji Fabija Fazija “Che tempo che fa”.

Foto: Printscreen/Instagram@chiaraferragni

Podsetimo, par ima dvoje dece zajedno, Leonea i Vitoriju.

Feranji i Fedez su bili jedan od najpopularnijih moćnih parova u Italiji.

Njihova veza je u centru pažnje otkako su počeli da se zabavljaju 2016.

Razlozi za njihov razlaz su još uvek nejasni, ali se spekuliše da bi to moglo biti posledica više faktora, uključujući Fedezove zdravstvene probleme, skandal „pandoro kapija“ kao i razlike u njihovim ličnim i profesionalnim ciljevima.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar