Slaven Došlo u čuvenom mjuziklu ”Company”: Novi voditelj Pesme za Evroviziju u ulozi večitog neženje

Company je bio među prvim „knjiškim“ mjuziklima koji su se bavili savremenim zabavljanjem, brakom i razvodom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen/slavendoslo

Na Veliku scenu Madlenijanuma, 15. marta, premijerno stiže muzička komedija “Company”, na muziku i stihove Stivena Sondhajma, a po knjizi Džordža Furta. Poznati glumac Slaven Došlo igra ulogu samca Roberta, koji će morati da preispita svoj stav o braku, kada mu njegovi oženjeni prijatelji prirede žurku za njegov 35. rođendan. Tokom niza večera, pića, pa čak i venčanja, objašnjavaju mu prednosti i mane života sa bračnim drugom.

”Company” je bio među prvim „knjiškim“ mjuziklima koji su se bavili savremenim zabavljanjem, brakom i razvodom. Originalna produkcija na Brodveju iz 1970. godine, koju je radio i režirao Harold Princ, nominovana je za rekordnih 14 nagrada Toni, a osvojila je 6 priznanja.

Glavnu ulogu u komadu igra Slaven Došlo, a njegovu „družinu” tumače: Vanja Milačić, Branislava Podrumac, Ivana Popović, Jelena Jovičić, Olivera Bacić i ostali.

Podsetimo, glumac će, zajedno sa voditeljkom Draganom Kosjerinom, ove godine voditi popularno takmičenje Pesma za Evroviziju, koje je prošle godine vodio njegov kolega Milan Marić.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar