“Imala sam neki osećaj”: Ženi je Pacifik progutao novčanik i nekim čudom ga “vratio” osam meseci kasnije

Marsi Kalevert ispričala je kako je na obali ostrva Vankuver u Britanskoj Kolumbiji završio njen netaknuti novčanik

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen cheknews.ca

Jedna Kanađanka pronašla je svoj novčanik na plaži, nakon što ga je izgubila u moru pre osam meseci. Marsi Kalevert ispričala je na TikTok-u kako je na obali ostrva Vankuver u Britanskoj Kolumbiji završio njen netaknuti novčanik, koji je ispao dok se pela na čamac u junu 2023.

Ona je takođe za lokalne medije ispričala kako je šetala plažom sa svoja tri psa sredinom februara, gde redovno čisti plastiku i drugi otpad.

“Odmah sam znala. Ukopala sam se u mestu”, opisala je ona šokantan trenutak kada je ugledala novčanik.

On je zatim kazala kako je prošle godine ostala bez njega i da je samo čulja “buć” dok se pela na čamac, ali da nije na to obratila pažnju dok nije bilo kasno. Inače Marsi živi na ostrvcu Klejokut na uz zapadnu obalu mnogo većeg Vankuvera.

Primetila je tek kada je pokušala da kupi hranu za poneti. Nažalost, unutra su joj pored novca bila dokumenta i kreditna kartica.

Marsi je u početku patrolirala plažom u nadi da će ga naći, a čak je zamolila komšije da obrate pažnju ako ga vide. Kada se sledeće nedelje voda povukla zbog oseke otišla je na ronjenje ne bi li ga našla, ali nije uspela, prenosi CBC. U jednom trenutku je angažovala profesionalnog ronioca sa obližnjeg ostrva Tofino, koji takođe nije pronašao novčanik.

Na kraju je se pomirila sa sudbinom i krenula da vadi nova dokumenta, da bi iznenada nabasala na novčanik dok ga uopšte nije tražila.

“Sve vreme sam imala neki osećaj da će se to desiti”, rekla je ona i dodala da je bio izuzetno dobro očuvan, zajedno sa karticama i kešom. Jedino se rajsferšlus zaglavio.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar