Imaju divan odnos: Bojana Barović prirodnu lepotu nasledila je od majke (FOTO)

Majka Bojane Barović oduševila je ćerkine pratioce na društvenim mrežama svojom lepotom i prirodnošću

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram/@bojanabarovic

Bojana Barović i Nikola Rokvić jedan su od retkih parova koji se mogu pohvaliti skladnim brakom. Njih dvoje su ponosni roditelji troje dece, u čijem odgajanju pomažu kako svekrva, tako i tašta.

Majka Bojane Barović sa manekenkom ima divan odnos pun ljubavi, u čuvanju svojih unučića uživa kad god može, a njihove zajedničke trenutke s vremena na vreme možemo videti na društvenim mremama.

Upravo tako je bilo tokom njihovog skorašnjeg druženja, što je Bojana ovekovečila fotografijom koja nije prošla nezapaženo.

Majka Bojane Barović oduševila je Bojanine pratioce na društvenim mrežama svojom lepotom i prirodnošću, a ono što je većina njih prokomentarisala jeste da njih dve neverovatno liče.

Ukoliko na osnovu crta lica niste, sigurno ćete ih po očima odmah prepoznati.

Foto: Printscreen/Instagram/@bojanabarovic

Inače, Nikola Rokvić i Bojana Barović ne libe se da javno iskažu svoju ljubav, a u više navrata govorili su o svom odnosu.

– Kad postoje iskrenost, razumevanje i pre svega ljubav, sve je lakše.

Mi pokušavamo da budemo najbolji prijatelji, da razumemo jedno drugo i da sve prepreke prevaziđemo razgovorom – otkrio je Nikola jednom prilikom, pa objasnio kako im polazi za rukom da održe skladan brak.

– Trudim se da vodim miran, zdrav život. Okružen sam porodicom i prijateljima koje volim i nekako živim i idem za tim svojim idealima.

Pokušavam da svaki put budem bolja verzija sebe ili barem da idem ka tome, pa i kad padnem, da što pre ustanem. Mislim da je to jako bitno, da se non-stop trudimo da idemo ka nečemu dobrom ili boljem.Izvor: Gloria

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar