Sledeće nedelje natprosečno toplo, u pojedinim mestima i do 22 stepena

Jutarnji mraz biće samo lokalna pojava, najavio je RHMZ

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Unsplash/Jack Blueberry

Republički hidrometeorološki zavod najavio je osetno tolije vreme sledeće nedelje.

-Tokom sledeće sedmice natprosečno toplo sa dnevnom temperaturom u većini mesta od 14 do 20 °C, lokalno i do 22 °C, a jutarnji mraz biće samo lokalna pojava, najavio je RHMZ.

U ponedeljak iznad većeg dela pretežno sunčano, samo ujutro na severu i istoku umereno oblačno. Vetar slab i umeren, na istoku Srbije i jak, zapadni. Najniža temperatura od -1 do 9 °S, a najviša od 15 do 21 °S.

U utorak pretežno sunčano. Vetar slab i umeren, u istočnoj Srbiji i na planinama povremeno i jak zapadni i jugozapadni vetar. Najniža temperatura od -1 do 8 °S, a najaviša od 16 do 20 °S, lokalno i do 22 °S.

U sredu pretežno sunčano, ponegde uz malu i umerenu oblačnost. Vetar slab i umeren, u Vojvodini i na planinama povremno i jak zapadni i jugozapadni vetar. Najniža temperatura od 0 do 7 °S, a najaviša od 15 do 19 °S.

U četvrtak pretežno sunčano, ponegde uz malu i umerenu oblačnost. Vetar slab i umeren zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura od 1 do 8 °S, a najaviša od 14 do 19 °S.

Prema prognozi od 9. do 13. februara, pretežno sunčano i toplo, povremeno uz malu ili umerenu oblačnost i sa dnevnom temperaturom iznad i znatno iznad proseka za ovaj period godine. Krajem perioda naoblačenje sa kišom uz manji pad temperature.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar