Dnevni horoskop za 2. februar: ŠKORPIJA se preispituje, RAK može da računa na zaradu, LAV treba da proveri krvnu sliku

Šta kažu zvezde za danas?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pexels/Lum3n

Ovan

Mesec u astrološkoj kući novca i rizika, pod uticajem vašeg suvladaoca Plutona, upozorava na oprez prilikom donošenja odluke o novom poslovnom projektu. Strastveni zajednički trenuci sa voljenom osobom. Osetljiv urogenitalni trakt.

Bik

Aspekt između vašeg vladaoca Venere i Meseca u Škorpiji, povoljno utiče na vaš poslovni život, donoseći vam novac, ali i na odnos sa ljubavnim partnerom. Uzdržite se od nepotrebnih troškova. Provodite više vremena sa prijateljima.

Blizanci

Mesec u Škorpiji pravi napet aspekt sa Jupiterom, u vašem astrološkom polju ograničenja, zbog čega možete biti pristrasni prilikom donošenja odluka. Susret sa nekim koga poznajete preko poslovnih kontakata. Izbegavajte rasprave sa partnerom.

Rak

Vaš vladalac Mesec obrazuje trigon sa Saturnom, donoseći zaradu junskim Rakovima, naročito preko poslova sa nekretninama i građevinarstvom. Emotivni partner sklon je preterivanju, ali to ne bi trebalo da vas uznemirava. Unosite više tečnosti.

Lav

Sa ulaskom Meseca u Škorpiju koji pravi dobar aspekt sa Saturnom, posao sa nekretninama može da vam donese uvećanje prihoda. Odnosi sa saradnicima povoljno utiču na celokupnu situciju na radnom mestu. Proverite krvnu sliku.

Devica

Mesec u astrološkom polju logike, pravi dobar aspekt sa Saturnom, zbog čega ćete imati priliku da realizujete zajednički plan sa poslovnim ili emotivnim partnerom. Budite obazriviji prilikom dogovora sa strancima. Smanjite unos šećera.

Vaga

Prelazak Meseca preko astrološke kuće posla pod uplivom Jupitera, donosi vam zaradu preko dodatnih angažmana. Poznanstvo s nekim na koncertu, u bioskopu ili preko prijatelja, može da se pretvori u nešto ozbiljnije. Potreban vam je odmor.

Škorpija

Mesec u vašem znaku u napetom aspektu sa vašim vladaocem Plutonom, čini vas sklonim preispitivanju sopstvenih odluka. Pozicija Venere, koja upravlja vašim ljubavnim životom, slobodnim Škorpijama donosi poznanstvo preko interneta. Nervoza.

Strelac

Vaš vladalac Jupiter pravi izazovan aspekt sa Mesecom u Škorpiji, znaku novca i moći, donoseći vam paralelne poslove, ako se bavite nekretninama ili uslužnim delatnostima. Emotivni partner je nervozan zbog vašeg ponašanja. Izbegavajte alkohol.

Jarac

Mesec prelazi preko astrološkog polja više sile i pravi kvadrat sa Plutonom, zbog čega bi trebalo da izbegavate rasprave sa ženama na poslu. Neko sa kim ste nekada bili bliski, želi da se vidi sa vama. Oprez za volanom.

Vodolija

Trigon između Meseca u astrološkom polju karijere i vašeg suvladaoca Saturna u polju novca, donosi vam zaradu preko poslova sa strancima. Emotivni partner ne želi da toleriše vaše ponašanje u poslednje vreme. Bolovi u zglobovima.

Ribe

Povedite više računa o troškovima i izbegavajte rizične transakcije, naročito ako sarađujete sa strancima. Slobodne Ribe očekuje susret sa osobom čiji posao ima veze sa čestim putovanjima. Pazite se u saobraćaju.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar