Oglasio se vrh Zvezde, jasno odgovorili Baraku Baharu: “Crvena zvezda mu ne duguje ni jedan evro”

Predsednik FK Crvena zvezda jasno stavlja do znanja da je svaki dug izmiren i da se Bahar redovno isplaćuje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/YT/MozzartTV

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović oglasio se povodom tužbe koju je protiv Zvezde podneo bivši trener Barak Bahar i u saopštenju koje je dostavljeno medijima istakao da mu Zvezda ne duguje ni jedan evro.

– Crvena zvezda ne duguje Baraku Baharu ni jedan evro. Plata mu se redovno isplaćuje svakog meseca, i njemu i njegovim saradnicima. Propisi FIFA su jasni, klub koji je otpustio trenera je u obavezi da mu isplaćuje platu po ugovoru dok taj trener ne potpiše za drugi klub. To rade i najveći klubovi u sličnim situacijama kada smene tenera i stvarno ne razumem zašto pojedini mediji u Srbiji žele da od ovog slučaja naprave aferu. Crvena zvezda ima ozbiljnija posla nego da svakoga dana demantuje medijske gluposti koji imaju za cilj da destabilizuju klub.

– Crvena zvezda postupa u skladu sa propisima FIFA i UEFA, pod kontrolom smo njihovog monitoringa za izdavanje licence koju uspešno dobijamo svake sezone. Tako će biti i ove sezone, a to je jasan dokaz da Crvena zvezda posluje zakonito i transparentno. Još jednom bih zamolio medije u Srbiji da ne prenose neproverene informacije iz drugih zemalja – rekao je Mijailović.

Barak Bahar je prošlog leta potpisao ugovor na tri godine. Mediji u Izraelu objavili su u ponedeljak da je odlučio da tuži Zvezdu i da traži isplatu celog ugovora.

 Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar