Sjajne vesti u pravi čas za Zvezdu, Sferopulos poručio: Teodosić će biti spreman

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju u nedelju ekipu Partizana u utakmici 18.kola ABA lige

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/X/kkcrvenazvezda

Košarkaši Crvene zvezde posle bolnog poraza od Albe u 23. kolu Evrolige, već u nedelju igraju još jednu veoma važnu utakmicu. Ugostiće večitog rivala, Partizan Mozzart Bet, u meču 18. kola ABA lige, koji bi mogao da bude presudan u borbi za prvo mesto na tabeli.

Videlo se u Berlinu koliko je Miloš Teodosić značajan za igru srpskog šampiona, a dobra vest za navijače crveno-belih je da bi iskusni plejmejker trebalo da se vrati na teren i zaigra protiv crno-belih.

“Svaka utakmica sa Partizanom je važna, igrali smo već do sada. Znamo važnost i ove utakmice, kao što je i svaka važna, ali znamo i da smo prvi na tabeli u ovom trenutku. Imamo ekstra motiv jer želimo da ostanemo na prvom mestu. Miloš Teodosić će trenirati u subotu i mislim da će biti spreman kao i ostali momci. Pozivam naše navijače da dođu u velikom broju i bodre naš tim ali fer, sportski i korektno“, rekao je Janis Sferopulos pred četvrti derbi u tekućoj sezoni.

Zvezda je izgubila prva dva derbija pred Partizanovim navijačima, ali je zato početkom januara dobila jedini koji je odigran pred njenom publikom. Bio je to ipak okršaj u Evroligi, a sada će u regionalnom takmičenju pokušati da sačuva prednost na vrhu tabele. Sferopulosova ekipa je prva sa učinkom 15-2, Partizan ima dve pobede manje (13-4).

Podsetimo, večiti derbi u kome je Zvezda domaćin igra se u nedelju od 19 časova.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar