Horor na Božić u Beču: Srbin pijan iskasapio ženu nožem, napao i njenog sina

Bečka profesionalna spasilačka služba pružila je hitnu medicinsku pomoć dvema žrtvama napada i odvezla ih u bolnicu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay

Srpski državljanin (28) uhapšen je u Beču, nakon što je na Božić sekao po licu stariju ženu, i to posle svađe s njenim sinom.

Naime, on je došao u stan 40-godišnjaka u Beču-Favoritenu, kojeg je, kako se navodi, upoznao nešto ranije. Prema policijskim izveštajima, tada je izbila tuča, uključujući i upotrebu noža, u kojoj je učestvovala i majka vlasnika stana, piše austrijski medij.

Srpski državljanin je tokom svađe zgrabio nož i napao 40-godišnjaka. Povredio je vrat i šaku. Kada je 65-godišnja majka pritrčala sinu u pomoć, i ona je napadnuta i izbodena u lice. Muškarac je potom pobegao iz stana, a policija je alarmirana.

Policajci su 28-godišnjaka videli ispred kuće i uspeli su da ga privedu. Oduzeto je oružje kojim je izvršeno ubistvo, kuhinjski nož. Alko-test je pokazao da je osumnjičeni počinilac imao nivo alkohola u krvi 1,98.

Bečka profesionalna spasilačka služba pružila je hitnu medicinsku pomoć dvema žrtvama napada i odvezla ih u bolnicu. Uviđaj sada vodi bečka državna kriminalistička policija, Južna filijala. Tačna pozadina spora trenutno je nejasna i predmet je istrage.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar