Stravičan napad u Sremskoj Mitrovici: Grupa muškaraca palicama pretukla čoveka (52) na parkingu

Hitna pomoć je intervenisala na licu mesta i prevezla Đ.N. u Opštu bolnicu Sremska Mitrovica

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay

Izvor blizak istrazi otkrio je da se sinoć, oko 18 sati, dogodio težak incident u halinom naselju u Sremskoj Mitrovici, na parkingu ispred jednog trgovinskog objekta. Grupa muškaraca, prema nezvaničnim informacijama, navodno iz Beograda, napala je Đ.N. (52).

Prema rečima svedoka, Đ.N. je doživeo brutalne napade, primivši udarce palicom po stomaku i glavi.

Hitna pomoć je intervenisala na licu mesta i prevezla Đ.N. u Opštu bolnicu Sremska Mitrovica. Nakon detaljnog pregleda, medicinski izveštaji potvrđuju da je Đ.N. pretrpeo ozbiljne povrede – rasekotine na dva mesta, otok prednjeg trbušnog zida, teške povrede glave, grudnog koša, abdomena i donjih ekstremiteta.

Zbog ozbiljnosti povreda, Đ.N. je prebačen u Urgentni centar Kliničkog centra Srbije u Beogradu radi daljeg lečenja. Nezvanično, i sam povređeni Đ.N. je sa područja Beograda, a prema prvim informacijama, stanje pacijenta je ocenjeno kao ozbiljno.

Policija je odmah reagovala na incident i pokrenula istragu kako bi utvrdila okolnosti ovog napada i identifikovala napadače. Detalji ovog događaja ostaju pod istragom policije.Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar