Oliver Dragojević mu je bio stric: Snimili zajedno duet, ovako danas izgleda (FOTO)

Petar Dragojević je svojevremeno brzo skrenuo pažnju na sebe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/PRODUKCIJA BAKSTER

Dovoljno je bilo da kaže da mu je stric Oliver Dragojević, i mediji su već pohrlili ka njemu.

Zainteresovana je bila i publika, te su mnogi sa znatiželjom slušali i gledali šta to mlađi Dragojević ima da ponudi i da li je “povukao na strica”.

Sa albuma prvenca izdvojile su se pesme “Ovih dana”, “Otvoren prozor”, “Za njenu ljubav” i “Sve si mi uzela”. Bile su hitovi na domaćim radio i TV stanicama, a mlađi Dragojević uspeo je da osvoji dame i atraktivnim izgledom.

Nakon prvog albuma i instant popularnosti, Petar se više nije pojavljivao u medijima u Srbiji.

Izdao je drugi album “Sve boje moje duše” 2010. godine, a treći “Istog smo roda” tri godine kasnije, ali ih nije plasirao na naše tržište. To je ujedno i njegov poslednji CD.

Petar radi aranžmane za mlade pevače koji tek kreću u pohod na estradu i ističe da voli da im pomaže kako bi lakše prošli kroz ono što je i on prošao kada je počinjao karijeru.

– U početku mi je to jako mnogo pomagalo što sam sinovac Olivera. Ali nekako sada i nije više. Ljudi dosta kritički gledaju na moje pesme jer mnogi očekuju novog Olivera. Međutim, Oliver je jedan i jedinstven i ne može niko da ga zameni. Ali, pozitivno je u tome što me u tom iščekivanju još zovu mladim pevačem – rekao je Petar jednom prilikom.

Povodom Oliverove smrti nije se oglašavao, a muzičar je 2011. godine ostao bez oca. Njegov otac Aljoša preminuo je u 65. godini, a sahranjen je Veloj Luci, na istom mestu gde i Oliver.

Oženjen je Andreom, lepom plavušom, bivšom manekenkom.

“Smatram se srećnim čovjekom! Imam divnu porodicu koja mi je bezuslovna podrška u svemu što radim i najljepši posao na svijetu. Okružen sam muzikom, muzičarima, ljudima koji štuju umjetnost, a tome se definitivno divim”, rekao je nedavno za Story, popularni Splićanin, otac četvoro dece.Izvor: Kurir, CDM

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar