Tragičan kraj potrage u Skoplju: Devojčica (14) za kojom se tragalo danima, nađena ubijena

Telo je nađeno u okolini Skoplja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen

Maloletna V.G. za kojom se danima tragalo, nađena je ubijena, a pretpostavlja se da je ubijena istog dana kada je i oteta, 27. novembra oko 10 sati. U vezi sa ovim slučajem, uhapšeno je pet osoba, od kojih je troje u pritvoru.

Kako je saopštio MUP, motiv je koristoljublje. Nesrećna devojčica je odvedena kolima ispred svoje kuće i ubijena je istog dana. U blizini njenog tela nađena je još jedna ubijena osoba, stara 70 godina, čiji je nestanak prijavljen nekoliko dana ranije. Kako je utvrđeno, u pitanju je nestali frizer Pančo Žežovski (74) iz Velesa.

Telo je nađeno u okolini Skoplja. Tokom opsežne istrage nađeno je i zapaljeno vozilo marke “sitroen”, a nakon veštačenja pribavljeni su materijalni dokazi o umešanosti osumnjičenih.

Oba ubistva počinila su, kako se sumnja, iste osobe. Izvršeni su i pretresi u kućama i drugim prostorijama, pri čemu su pronađeni i oduzeti mobilni telefoni, računari, vozila… Obavljeni su razgovori sa porodicama, poznanicima, prijateljima, a na istrazi radi nekoliko stotina policajaca.

Svi osumnjičeni su makedonske nacionalnosti.Izvor: plusinfo.mk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar