“Ignorisao ga je, nije želeo da mu pomogne”: Novi detalji o Vilijamovom okrutnom ponašanju prema Hariju

Knjiga "Endgame" novinara Omida Skobija izazvala je veliki skandal u Velikoj Britaniji - ne samo što su kralj Čarls i Kejt Midlton označeni kao "rasisti", već je i princ Vilijam predstavljen u ne tako laskavom svetlu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:Printscreen/YouTube/Sky News

Naime, razdor između braće produbljen je nakon što je u holandskoj verziji kontroverzne knjige Vilijam okarakterisan kao “bezdušan” Ovaj oštar i grub epitet ne pojavljuje se u britanskoj verziji knjige.
U holandskoj verziji takođe se navodi da je princ Vilijam još uvek bio ljut na svog brata Harija u vreme smrti kraljice Elizabete, nakon što su Hari i Megan dali eksplozivni intervju Opri Vinfri.

Konkretan odlomak opisuje događaje u satima pre smrti kraljice u septembru 2022. godine, kada su stariji članovi kraljevske porodice požurili u Balmoral da bi bili pored njene samrtničke postelje.
Oni su navodno unajmili privatni avion koji je prebacio Vilijama, princa Endrua, princa Edvarda i njegovu suprugu Sofi u Škotsku, dok je princ Hari morao sam da nađe način da tamo stigne u rekordnom roku, a potom je tvrdio da “nije pozvan” na let.
“Hari je obavešten da je Vilijam već obezbedio let sa svojim stričevima i strinom, ali nije mogao da stupi u kontakt sa bilo kim od njih kako bi se pridružio tom letu. Bilo je uznemirujuće suočiti se sa tim. Hari je bio potpuno sam u vezi toga”, piše u britanskoj verziji knjige.

No, u holandskoj verziji tu nije kraj ovom odlomku, već se nastavlja: “Bilo je bezdušno uskratiti mu šansu da ode u Škotsku da se oprosti od svoje bake. To nije bio trenutak za sitničarenje”. Ovo je navodno izjavio izvor blizak Saseksima.
“Vilijam ga je namerno ignorisao. Nije želeo da vidi svog brata i nije želeo da mu pomogne. Bio je i još uvek je ljut jer je Hari otkrio privatne probleme. On smatra da je to neoprostivo”, dodaje se u knjizi.Izvor: Kurir, Blic Žena

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar