Ispovest jedne očajne žene: “Muž me vara sa kumom”

Ovo što je otkrila navelo je prevarenu ženu da se zapita kako se njen muž ponašao u prethodnom periodu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Freepik/rawpixel.com

Kada ulaze u brak ljudi veruju da će to biti zauvek i da ništa ne može da ih rastavi. Ipak, život ponekad donese neke nepredviđene okolnosti na koje se ne teško može uticati.

Tako je jedna žena podelila svoju tužnu priču: otkrila je da je muž (42) vara sa njenom najboljom prijateljicom (32), inače kumom njihovo četvoro dece.

Uznemirena je na društvenim mrežama podelila priču o tome kako ih je “uhvatila na delu”. I dalje ne može da dođe sebi zbog situacije u kojoj se našla, pa joj noćima često ne dolazi san na oči.

Otkrila je njihovu tajnu vezu kada ih je videla da se ljube u kuminom automobilu blizu njihove kuće.

– Bila sam u šoku, nisam znala šta da radim. Da li da bacim nešto na auto ili samo da odem. Odlučila sam da odem i da me ne vide jer sam bila previše šokirana da bih plakala ili bila ljuta. Kad je muž ušao u kuću, morala sam da se pravim da je sve normalno – ispričala je ova žena kako prenosi britanski Express.

Te večeri je odlučila da proveri muževljev telefon. U njemu je pronašla mnoštvo poruka koje je razmenjivao sa njihovom kumom u poslednje dve do tri godine. Kuma je, inače, bila upisana pod lažnim imenom kako bi sakrili tragove.

Ovo što je otkrila navelo je prevarenu ženu da se zapita kako se njen muž ponašao u prethodnom periodu. Odjednom je počela da slaže kockice i dolazi do neverovatnih zaključaka.

Čak se setila i kuminog venčanja kada su u jednom trenutku oboje nestali. Kada je upitala muža gde je bio, rekao joj je da je “trebalo da se uveri da je kuma uradila pravu stvar”. Nije ni slutila šta je pod tim odgovorom mislio.

Ono što dodatno komplikuje situaciju jeste suprug njihove kume, koji živi u inostranstvu kao diplomata i nema predstavu šta se događa kod kuće.

Ova žena je, inače, na društvenim mrežama tražila savet šta da radi i kako da se ponaša. Dobila je veliku podršku i uglavnom savete da se “obračuna” sa mužem i da mu otvoreno kaže da zna šta se dešava i da želi da reši situaciju.

Inače, kako je navela, koliko želi da se suoči sa njim, toliko jednako želi da se distancira od njega da ga više ne vidi i da pobegne. Zapravo, još nije shvalita šta želi. Šta biste joj vi savetovali?Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar