Detalji akcije u Boru i Majdanpeku: Dolijali kradljivci bakra

Takođe policija u Majdanpeku, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Negotinu, podneće krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv tridesetpetogodišnjeg i dvadesetosmogodišnjeg muškarca iz okoline ovog grada

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su J. S. (40), G. S. (20), M. S. (19) i F. M. (33) svi iz ovog grada zbog sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa.

“Policija je 20. novembra, u večernjim satima, na ulici, u kolicima koja je gurao J. S. sa kojim je bio G. S. pronašla ukupno 110 kilograma bakarnih predmeta. Takođe, na drugoj lokaciji zatečeni su M. S. i F. M. koji su nosili bakarne predmete ukupne težine 90 kilograma.” piše u saopštenju PU Bor.

Sumnja se da su pronađeni predmeti ukradeni iz jedne kineske kompanije i oni će biti vraćeni vlasniku.

“Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivične prijavu, biti privedeni tužiocu” navodi se u saopštenju.

Takođe policija u Majdanpeku, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Negotinu, podneće krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv tridesetpetogodišnjeg i dvadesetosmogodišnjeg muškarca iz okoline ovog grada, zbog sumnje da su izvršili krivično delo krađa.

“Policija je u vozilu, kojim je upravljao tridesetpetogodišnji muškarac dok se dvadesetosmogodišnjak nalazio na mestu suvozača, pronašla oko 300 kilograma bakarnih kablova, za koje se sumnja da su ukrali iz jedne kineske kompanije. Pronađeni predmeti vraćeni su vlasniku” piše u saopštenju.Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar