Dnevni horoskop za 17. novembar: OVAN treba da posluša savet jednog STRELCA, RAK da smanji unos šećera

Astro situacija na nebu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Unsplash/Alisa Anton

Ovan 
Napet aspekt između Meseca u astrološkom polju karijere i vašeg vladaoca Marsa, čini vas nervoznijim i sklonim raspravama sa nadređenima, ali i sa ljubavnim partnerom. Poslušajte savet jednog Strelca. Susret sa osobom koja često putuje zbog posla.

Bik 

Mesec u stidljivom Jarcu obrazuje kvadrat sa vašim vladaocem Venerom, što nepovoljno deluje na odnos sa ljubavnim partnerom. Trigon sa Jupiterom u vašem znaku donosi vam uvećanje prihoda preko poslova sa nekretninama i građevinskih radova. Nesanica.

Blizanci

Vaš vladalac Merkur, koji upravlja i vašim privatnim ili honorarnim poslovima, u dobrom aspektu sa Mesecom u astrološkom polju finansija, donosi vam dogovor sa osobom na položaju i novac. Predveče moguć strastveni susret sa starom simpatijom.

Rak

Vaš vladalac Mesec, simbol osećanja, u kvadratu sa Venerom, donosi vam vanredne troškove. Pozicija Saturna, vladaoca partnerskih odnosa, donosi prijatne zajedničke trenutke sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Smanjite unos šećera.

Lav

Dobar aspekt između vašeg vladaoca Sunca i Meseca, odgovara Lavovima koji se bave porodičnim biznisom ili samostalnom delatnošću. Pozicije Saturna, slobodnim Lavovima donosi susret sa starom simpatijom ili poznanatvo sa šarmantnom osobom.

Devica

Trigon između vašem vladaoca Merkura, koji vlada i vašom karijerom, odgovara vam ako radite u medijima, marketingu, IT sektoru. Aspekti sa Neptunom, planetom zabluda, čine vas sklonim pogrešnim odlukama kada se radi o voljenoj osobi.

Vaga 

Mesec u Jarcu pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Venerom, pa može da vam kasni isplata nekog honorarnog aranžmana, naročito ako ste preko posla prisutni u javnosti. Konflikti sa članovima porodice, saradnicima i kolegama. Osetljiva koža.

Škorpija 

Pozicija vaših vladalaca, Marsa i Plutona, donose vam novac preko poslova koji podrazumevaju češća putovanja. Aspekti Meseca u poslovičnom Jarcu, koji upravlja pravnim procesima, donose vam podršku osobe angažovane na nekom društvenom projektu.

Strelac 

Mesec prelazi preko vašeg astrološkog polja posla u dobrom aspektu sa vašim vladaocem Jupiterom, što vam donosi novac, kao i dogovor sa uglednom osobom. Izbegavajte rasprave sa ženama. Moguć odlazak na kraći zajednički put sa voljenom osobom.

Jarac

Mesec u vašem znaku obrazuje dobre aspekte sa vašim vladaocima Saturnom i Uranom čineći vas još praktičnijim i racionalnijim. Novac pristiže preko kreativnih delatnosti. Dopadate se osobi koju poznajete preko službenih kontakata.

Vodolija

Mesec danas upravlja vašim poslovima iz astrološkog polja tajni, pa možete da očekujete neku uplatu iz inostranstva. Dogovor koji ste morali da odložite, opet je na dnevnom redu. Voljena osoba želi da razgovarate o sređivanju stambenog prostora.

Ribe

Mesec u uzdržanom Jarcu danas utiče na promene vašeg raspoloženja. Dobar aspekt sa vašim vladaocem Neptunom, planetom ljubavnog zanosa, nagoveštava susret sa osobom koja vam može prećutati da je zauzeta. Izbegavajte alkohol.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar