Dnevni horoskop za 11. novembar: Kome će danas planete biti naklonjene?

Mesec danas pravi izazovne aspekte

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/Racool_studio

Ovan

Merkur, planeta komunikacija i biznisa, u devetom astrološkom polju pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Plutonom, donoseći vam novac. Upoznavanje ili susret sa mlađom osobom koja živi u drugom gradu. Čuvajte se infekcija.

Bik

Vladalac vašeg posla i kreativnosti, Merkur, u astrološkoj kući finansija, donosi vam uvećanje prihoda preko saradnje sa strancima. U večernjim satima, očekuje vas romantičan susret sa nekim ko može prekoračiti granicu prijateljstva.

Blizanci

Vaš vladalac, Merkur, simbol komunikacija i biznisa, uveče pravi dobar aspekt sa Mesecom, donoseći vam uvećanje prihoda preko saradnje sa strancima. Poznanstvo s nekim preko interneta, može da preraste u nešto ozbiljnije. Opasnost u saobraćaju.

Rak

Izazovan aspekt između Saturna i Merkura u astrološkoj kući posla, upozorava da izbegavate konflikte sa saradnicima, ali i sa emotivnim partnerom. Dobar aspekt sa Mesecom, u večernjim satima, donosi vam strastveni susret sa Škorpijom.

Lav

Kvadrat između Saturna i Merkura, vladaoca astrološkog polja novca i neočekivanih okolnosti, donosi vam vanredne troškove. Vaš vladalac Sunce u trigonu sa Neptunom, koja upravlja vašim finansijama, odgovara vam ako se bavite umetnošću ili sportom.

Devica

Dobar aspekti između vašeg vladaoca Merkura i Venere koja upravlja vašim finansijama, donosi vam nove angažmane, ako se bavite poslom preko koga ste prisutni u javnosti. Odlaganje dogovora o saradnji sa osobama koje žive u inostranstvu.

Vaga

Merkur u astrološkoj kući biznisa pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Venerom, donoseći vam dogovore o isplativim poslovima sa strancima ili mogućnost odlaska na stručno usavršavanje u inostranstvo. Problemi sa cirkulacijom.

Škorpija

Vaš vladalac Pluton obrazuje dobar aspekt sa Merkurom u astrološkom polju novca, donoseći vam zaradu preko predavaštva, turizma ili poslova koji podrazumevaju češća putovanja. Izbegavajte konflikte i rasprave sa ženama u večernjim satima.

Strelac

Merkur, vladalac vaših partnerskih odnosa, u napetom aspektu sa Saturnom, donosi vam zahlađenje odnosa sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Pozicija Meseca u astrološkoj kući tajni, uveče, nagoveštava romansu sa Škorpijom. Nesanica.

Jarac

Izazovan aspekt između Merkura u astrološkom polju prepreka i vašeg vladaoca Saturna, planete odlaganja i kašnjenja, nepovoljno utiče na vaše poslovne aktivnosti. Susret sa Ribama ili Rakom na večernjem događaju ili proslavi. Osetljiv nervni sistem.

Vodolija

Izazovan aspekt između vašeg suvladaoca Saturna i Merkura u astrološkom polju planova, upozorava na oprez sa ulaganjem novca, naročito ako vaše zanimanje podrazumeva određeni rizik. Umetnike i sportiste očekuju ponude za nove, isplative angažmane.

Ribe

Pozicija Merkura u astrološkoj kući karijere, usporava ili odlaže isplatu nekog honorara. Naglašen znak Škorpije u koji uveče ulazi i Mesec, simbol emocija, donosi vam strastvene trenutke sa voljenom osobom. Izbegavajte alkohol.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar