Dnevni horoskop za 17. septembar: DEVICA treba da pripazi na finansije, VAGA da se kloni konflikta sa ženama

Pogledajte šta su nam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Myriams-Fotos

Ovan
Mesec u konjunkciji sa vašim vladaocem Marsom čini vas nestrpljivim da što pre započnete rad na kreativnom projektu za koji imate podršku osobe na položaju. Pozicija Venere donosi vam mogućnost brze zarade, a aspekt sa Neptunom ljubavni zanos.

Bik 
Zbog konjunkcije Meseca i Marsa, koji upravlja partnerskim odnosima, komunikacija sa saradnicima i kolegama može biti narušena. Neko koga ste smatrali prijateljem, u popodnevnim satima može pokazati svoje pravo lice. Podložnost povredama.

Blizanci 
Mars blizu Meseca, vladaoca vašeg poslovnog ali i ljubavnog života, ne utiče najbolje na odnos sa bračnim ili poslovnim partnerom. Vaša kreativnost može impresionirati nadređene, ali izbegavajte rasprave sa njima u popodnevnim satima.

Rak 
Vaš vladalac Mesec tik uz Mars, u astrološkoj kući privatnog života, donosi vam konflikte i rasprave sa partnerom i članovima porodice. U popodnevnim satima, dobijate poziv za izlazak od Riba ili Strelca. Podložnost povredama u kući.

Lav 
Mesec, koji upravlja vašom podsvešću, blizu Marsa u polju mentalnog stanja, naglašava vašu intuiciju ali i potrebu za dramatizovanjem. Aspekti vašeg vladaoca Sunca donose vam sjajne šanse za uvećanje prihoda. Budite oprezniji u saobraćaju.

Devica 
Opozicija između Saturna i vašeg vladaoca Merkura, planete komuniikacija, nepovoljno utiče na vaš odnos sa emotivnim, ali i poslovnim partnerom. Spoj Meseca i Marsa u Vagi upozorava da pripazite na finansije i da izbegavate podizanje kredita.

Žene ovih horoskopskih znakova postaju kraljice nakon 50-e: Što su starije, to su uspešnije

Vaga 
Zbog izazovnih aspekata Meseca i Marsa u vašem znaku, klonite se konflikta i rasprava sa ženama na poslu. Moguć odlazak na kraći poslovni put. Emotivni partner pokušava da vam nametne nešto što vam ne odgovara. Podložnost povredama.

Škorpija 
Napeti aspekti Meseca sa vladaocima vašeg znaka, Marsom i Plutonom, upozoravaju na opasnost od osoba koje vam mogu raditi iza leđa. Tajna romansa sa vodenim znakom, jednim Rakom ili Ribama, može biti obelodanjena. Čuvajte se u saobraćaju.

Strelac 
Konjunkcija Meseca i Marsa u astrološkoj kući kontakata sa strancima, čini vas sklonim pravljenju ambicioznih planova. Novac pristiže preko poslova sa nekretninama. U popodnevnim satima, moguće su rasprave sa partnerom i članovima porodice.

Jarac
Sa konjunkcijom Meseca i Marsa u astrološkom polju karijere, pred vama su veliki poslovni izazovi, ali i neko ko želi da osujeti vaše planove. Veza sa osobom koja živi u drugoj sredini, postaje sve zanimljivija. Oprez u saobraćaju.

Vodolija 
Zbog aspekata Marsa i Meseca u Vagi, astroloških simbola oprečnog dejstva, budite oprezniji u poslovanju sa osobama koje žive u inostranstvu, jer neko može pokušati da vas prevari. Emotivni partner preteruje u zahtevima koje postavlja pred vas.

Ribe 
Pozicija Meseca i Marsa u astrološkoj kući novca i opasnosti, opominje da povedete računa o tome šta izjavljujete, naročito ukoliko ste preko posla prisutni u javnosti. Voljena osoba očekuje da pokažete više razumevanja za njene želje.

Od njih svi mogu da uče kako se kuva: Ovih 5 znakova zodijaka su neprikosnoveni majstori za šporetomIzvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar