VELIČANSTVEN POVRATAK: Megan Markl povukla MOĆAN POTEZ koji će joj obezbediti milione

Čini se da se Megan u potpunosti bacila u biznis vode

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Fox

Pre nekoliko dana, počelo je da se šuška da se princ Hari sprema na put u Veliku Britaniju, a ceo svet pita hoće li se susresti sa svojom porodicom s kojom je trenutno u katastrofalnim odnosima. Naznaka da će se to dogoditi nema, a izvor blizak palati tvrdi da do susreta neće doći.

Megan Markl ga neće pratiti prilikom ove posete, a razlog iste je humanitarna priredba kojoj Hari već godinama tradicionalno prisustvuje, a pratila ga nije ni na njegovom nedavnom putovanju u Singapur.

Čini se da se Megan u potpunosti bacila u biznis vode. Naime, šuška se da vojvotkinja od Saseksa sad ima novi poslovni plan koji bi joj mogao doneti odličnu zaradu.

Naime, Megan navodno planira povratak na društvene mreže, a kako stručnjaci trenutno tvrde, mogla bi postati jedna od najplaćenijih influenserki.

Otkako se pojavio novi Meganin profil na Instagramu, ne prestaje intrigirati te nimalo ne čudi što je javnost uverena da je Markl odlučila da se vrati. Njen poslednji nalog je bio onaj sa suprugom “Sussex Royal” koji je deaktiviran 2020. godine kada je par prestao biti aktivan u kraljevskoj porodici.

Profilna fotografija ukrašena je božurima, navodno Meganinim omiljenim cvećem, a dobro upućen izvor koji je blizak njenom timu ove nedelje je potvrdio: ‘Da, to je ona. Očekujte objavu vrlo brzo. Ona se vraća.’

Profil prate neki Meganini stari prijatelji, a mnogi se sećaju da je još prošle godine u jednom intervjuu izjavila da se vraća na Instagram.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar