TRIK ZA PLAVUŠE

Recite zbogom žutilu na plavoj kosi! Kupite LJUBIČASTI ŠAMPON i bez frizera rešite problem (VIDEO)

Nećete morati tako često da odlazite kod frizera da vam izvlači boju, jer ćete "žutilo ubiti" ovim šamponom, pa ćete tako i uštedeti novac

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Angie Sage

Savršena nijansa plave zahteva vreme, novac i redovno održavanje boje.

Najbolje je prepustiti profesionalcima sam proces blajhanja i farbanja, ali to ne znači da ne postoje koraci koje između poseta salonu možete sami preduzeti kod kuće.

Ovde ljubičasti šampon stupa na scenu.

Ako se pitate šta je uopšte ljubičasti šampon, odgovor je jednostavan, ono što mu samo ime kaže – šampon sa ljubičastim pigmentom.

 

Gledajte na njega kao na kućni toner protiv žutila, jer su same boje žuta i ljubičasta komplementarne, što dalje znači da se međusobno neutrališu.

Najbezbednije je koristiti ljubičasti šampon prilikom svakog drugog pranja kose.

A ukoliko želite intenzivniji rezultat ili da posvetlite svoju boju u hladniji ton, nanesite šampon na suvu kosu i ostavite da deluje 5 minuta.

Sada smo sigurni da vaša plava kosa nikada neće izgubiti svoj sjaj!

Ideja možda zvuči čudno nekome ko tek počinje da se farba u plavo, ali ukoliko pitate bilo koju platinastu plavušu kako održava boju, sigurno će spomenuti ljubičasti šampon.

Treba imati na umu činjenicu da ljubičasti šampon ne menja obični, njegova prekomerna upotreba će isušiti vašu kosu ili je učiniti privremeno ljubičastom.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar