Prženje STROGO ZABRANJENO: Šta jedu Novakovi naslednici? JEDNO JELO uvek traže da im baka Dijana spremi

Kad je Stefan bio mali, Jelena je pričala o tome i kakvu mu je kašu spremala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/instagram.com/djokernole/

U javnosti se dosta raspravljalo o tome kako se hrane i što jedu deca Novaka Đokovića, a odgovor na to pitanje dala je Jelena.

Nije tajna da su proslavljeni teniski šampion Novak Đoković i njegova supruga Jelena na veganskoj ishrani, o čemu su više puta javno govorili. S druge strane, nebrojeno puta postavljeno je pitanje hrane li se tako i njihova deca, sin Stefan i ćerka Tara. Mnoge je zbunila i izjava Novakove majke Dijane, koja je svojevremeno otkrila da “krši pravila” svog sina, jer je njeni unuci često traže da im napravi “prave palačinke, a ne bezglutenske”.

Odgovor na to kako se Stefan i Tara zapravo hrane dala je Jelena tokom karantine, 2020. godine, kada je odgovarala na pitanja pratilaca na Instagramu.

“Stefan je prvih godinu i po imao normalnu ishranu s mesom i ribom, a onda je prešao na biljnu ishranu i oseća se jako dobro, zdrav je, a Tara je od početka na biljnoj ishrani. Hvala bogu nikad nismo imali problema s njenim zdravljem. Deca su potpuno na biljnoj ishrani, bez ikakvih problema, jedu krompir kao ludi i krastavce i šargarepu. Dajem im i puno frapea i zelja, blendam sve to. Neka deca su genijalci i pojedu sve odmah, moja deca ne jedu više zelenu salatu, ali ja ne paničim jer im je dajem kroz dohranu ili šejkove. I ne pržimo nego kuvamo, oni jedu kuvani krompir ili pire”, objasnila je Jelena.

Kad je Stefan bio mali, Jelena je pričala o tome i kakvu mu je kašu spremala. “Pire od banane i avokada uvek je dobro rešenje”, objasnila je Jelena i istakla da hranu, kada je potrebno, zasladi medom, rogačem u prahu, agavinim sirupom, javorovim sirupom.

“Volim sve da spremam uveče jer je moj mališan jutarnja ptičica puna energije čim se probudi. Zato jutarnje obroke za sve nas planiram uveče. Treba mi pet minuta”, rekla je Jelena, a ostalima je savetovala da se poigraju sa sastojcima, dodavši da ukusna hrana ne mora biti prerađena, može biti sveža i zdrava, prenosi Story.hr.

Jednom je otkrila recept za kašu koju voli da priprema, a čiji su glavni sastojci zobene pahuljice, maslac od lešnika, mleveni mak, kakao, mlevene čia semenke, lan, heljda, sezamovo i pirinčano mleko s kokosom i malo voća na vrhu.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar