HIT U MIRIJEVU: Žena se porodila i najavila komšijama VELIKU ŽURKU, reakcija je oduševila sve (FOTO)

Oglasila tek porođena žena i prepričala svima događaj iz njihove zgrade u Mirijevu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay

Na Instagramu je osvanula poruka koja je mnogima vratila veru u to da komšiluk ipak može živeti složno. Naime, žena se porodila, napravila žurku, a komšija iz zgrade su, umesto prekora, pokazale dirljiv gest.

Na Instagramu se, ovim povodom, oglasila tek porođena žena i prepričala svima događaj iz njihove zgrade u Mirijevu. Kako komšiluk ume da bude nezgodan, posebno ako neko pravi žurku u zgradi, svima nam je i više nego poznato. Ipak, postoje izuzeci, a stanari ove zgrade su pravi primer!

– U moru svih loših stvari i osuda ljudi, moram da vam pošaljem nešto lepo. Porodila sam se, pa smo suprug i ja odlučili da obavestimo komšije da će zbog toga biti žurka u našoj zgradi. Iako je žurka trajala jako dugo, niko od komšija nije napravio problem, još nas je na našem papiru sačekala ova poruka. Komšije, veiko hvala – napisala je oduševljena žena.

Foto: printscreen serbialive_beograd

Poruka kojojm je žena obavestila komšije o žurci glasila je ovako:

– Drage komšije, dobili smo sina! Izvinjavamo se ako budemo preglasni večeras, ali moramo malo proslaviti! Hvala vam na razumevanju!

I komšije su zaista pokazale razumevanje!

– Neka je živ iz zdrav – napisali su kao odgovor i time oduševili porodicu koja je dobila sina, a njihov lep gest širi se društvenim mrežama.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar