DULJAJ OSTAJE NA KLUPI: U Partizanu prelomili, NE MENJAJU TRENERA

Crno-beli će definitivno sa mladim stručnjakom nastaviti saradnju, saznaje Informer!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: FK Partizan

Rukovodstvo “parnog valjka”, na čelu sa predsednikom Miloradom Vučelićem i generalnim direktorom Milošem Vazurom obavilo je danas razgovor sa Igorom Duljajem (43) na kojem je dogovoreno da zajedničkim snagama krenu u narednu sezonu!

Prema saznanjima Informera sastanak sa trenerom je protekao jako dobro, napravljen je plan za letnji prelazni rok i program za naredni period, tako da ovog leta sigurno neće biti promene na klupi Partizana.

Tako je potvrđeno ono što je list i najavio prošle nedelje.

Foto: Printscreen

“Čelnici kluba su smatrali da Duljaj svojim radom i odnosom prema crno-belima zaslužuje da mu se pruži šansa da nastavi započet posao, da prođe kompletne pripreme sa timom i od nule krene u novu sezonu. Bilo je odmah jasno da je Igor raspoložen za nastavak saradnje, pa nije bilo mnogo zastoja i problema u pregovorima”, kaže izvor iz Humske.

Nekada sjajni vezista preuzeo je Partizan u jako teškom trenutku, posle odlaska Gordana Petrića krajem februara. Tokom proleća Duljaj nije uspeo da ostvari primaran cilj, a to su druga pozicija u domaćem prvenstvu i kvalifikacije za Ligu šampiona.

On je na 14 utakmica ostvario skor od šest pobeda, pet poraza i tri remija, a “parni valjak” je prvi put posle 33 godine završio sezonu na četvrtom mestu u Superligi.

– Preuzeo sam tim kada je bio drugi, a sezonu smo završili kao četvrti. Kada je ovaj klub u pitanju – sramota, jer treba uvek da se bori za titulu. I logično da će, neko ko ne zna s čim smo se suočavali, da uperi prvo prst u mene. Nemam taj problem, postoji i moj deo odgovornosti i rekao sam da, ako sam ja problem, to je najlakše da se reši. Posle razgovora sa upravom biće poznato u kom pravcu će ekipa da se razvija. Ako je to afirmacija mladih igrača, to mora jasno da se kaže. Ušao sam u sve ovo čistog srca i moj motiv nije finansijski, jer ne živim od plate koju dobijam u Humskoj. Samo želim da bar delić onoga što sam dobio kroz karijeru vratim mom Partizanu – rekao je nedavno Duljaj.

 



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar