REKORD! POLA MILIONA ZVEZDAŠA NA MARAKANI: Crveno-beli kodeks dolazak na stadion “Rajko Mitić”

Crvena zvezda je još jednom pokazala veličinu u istorijskoj sezoni koja je za nama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FK Crvena zvezda

Navijači će zauvek pamtiti godinu u kojoj je klub osvojio treću uzastopnu duplu krunu i plasirao se prvi u Evropi u grunu fazu Lige šampiona. Svim tim uspesima su važan doprinos dali i zvezdaši kojih je u sezoni 2022/23 na Marakani bilo blizu pola miliona.

Ukupno 455.931 navijač je pružio podršku crveno-belim momcima. Iako je sezona trajala gotovo 11 meseci, zvezdaši su iz utakmice u utakmicu pokazivali da je zvezdaški kodeks dolazak na stadion “Rajko Mitić”.

Najposećenija utakmica je meč plej-ofa za plasman u grupnu fazu Lige šampiona protiv Makabija iz Haife, koji je pratilo preko 47 hiljada ljudi. U duelima grupne faze najveći broj zvezdaša je posetio Marakanu na utakmici protiv Monaka, u prvom kolu Lige Evrope, kada je crveno-bele bodrilo nešto više od 40 hiljada navijača.

Tradicionalno najveći broj zaljubljenika u crveno-bele boje smo imali priliku da vidimo, kada je reč o prvenstvenim utakmica, na večitom derbiju.

Zvezdina podrška je oduvek bila najvernija, a ispunjene tribine stadiona koji je dobio naziv po prvoj Zvezdinoj zvezdi će biti neophodan uslov za ostvarivanje ciljeva kojima crveno-beli teže u predstojećoj takmičarskoj godini. Klub je brojnim akcijama u okviru kojih je organizovao nagradne igre i druženja za najmlađe želeo da prenese jednostavnu poruku a to je da je Zvezda porodica svih ljudi koji je vole. Zato u sezoni 2023/24 na Marakani očekuju navijače u još većem broju.

Iz kluba u Ljutice Bogdana 1A podsećaju sve navijače da već sada mogu da obnove članske karte. Cena junior članske karte iznosi 1.200, dok za zvezdaše sa pravom glasa na klupskim izborima iznosi 1.800 dinara. Kako biste na vreme obezbedili mesto na Marakani u sledećoj izazovnoj takmičarskoj godini, klub je doneo odluku da će sezonske karte biti uskoro u prodaji!



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar