Manekenka uživa u luksuzu: Pohvalila se lambordžinijem od 320.000 evra ukrašenim svarovski kristalima

Manekenka je ljubitelj skupocenih automobila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen Instagram

Ruska manekenka i Instagram influenserka Darija Radionova koja živi u Velikioj Britaniji, pohvalila se nedavno na Instagramu skupocenim lamborginijem optočenim svarovski kristalima, vrednim čak 320.000 evra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daria Radionova (@dradionova)

Dariju inače na pomenutoj mreži pratio 1,3 milona ljudi, a ona sa njima svakodnevno deli detalje iz svog luksuznog života.
Ona je prvi put debitovala sa zadivljujućim automobilom 2019. godine, priznavši da je bilo potrebno 700 sati da se kristali dodaju, navodeći da “nema reči da opiše koliko je sjajan“.”

Posao na automobilu uradio je umetnik Vinceri, koji je uradio slične projekte za brojne poznate ličnosti kao što je Maja Džama, engleska televizijska i radio voditeljka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daria Radionova (@dradionova)

Inače, manekenka je ljubitelj skupocenih automobila i do sada je imala mnogobrojna luskuzna prevozna sredstva, a na poslednjem je imala i personalizovane tablice sa svojim imenom.
Takođe, Darija je poznata kao i velika kolekcionarka markirane obuće, ali isključivo dva brenda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daria Radionova (@dradionova)

“Volim cipele, imam stotine pari – moja kolekcija je luda. Ali samo Lubutin i Luj Viton, ne nosim ništa drugo. Sve moje torbe su takođe Luj Viton. Prave torbe. Skoro sva moja odeća je dizajnera Alaia, kojeg nosi i Kim Kardašijan. Ljudi kažu da bih mogla da budem sestra Kardašijan”, izjavila je manekenka.
Inače, Darija dolazi iz Moldavije, a u London se preselila kako bi studirala poslovni menadžment. Njeni roditelji važe za izuzetno bogate ljude, koji su ćerku poslali u London na prestižni fakultet i kupili joj penthaus u elitnom delu Londona.
Budući da je Radionova pokrenula svoj brend, a najjeftinija jakna košta oko 1.000 evra, možemo da zaključimo da je ova mlada bogatašica uspešna i u privatnom biznisu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daria Radionova (@dradionova)



Izvor: Stil

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar